Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Glarnské Alpy – k Murgsee

Diskusná téma K článku: Glarnské Alpy – k Murgsee

Prší a prší. Mám dilemu, čo zajtra. Nastúpiť ráno v Sarganse na Railjet smer Viedeň a následne Slovensko alebo na miestny Postbus, čo by ma vyviezol do hôr. Predpoveď počasia dáva nádej na zlepšenie okolo obeda, ale vo vrchoch sa môže oblačnosť držať aj celý deň. Nakoniec naberám odvahu a vyhráva predĺženie pobytu o jeden deň. Život nedáva veľa príležitostí a bolo by hriechom nevyužiť všetky možnosti. Už dávnejšie ma pokúša v mape modrý fliačik uprostred hôr, vlastne jeden väčší a dva menšie. Murgsee. Jazero vysoko v údolí nad pobrežnou obcou jazera Walensee Murg (427).

MisoB

Tak ako pises... akurat neviem, ci ta cyklomapa je dost podrobna na to, aby si dokazal na nej vyklikat trasu. Ale ak sa podari, pridame k clankom.

Martin knor

Aha, zacinam tomu rozumiet. Takze mam postupovat rovnako ako pri ture na Slovensku, akurat si mam zmenit podkladovu mapu na cyklomapu. Dodame teda do faktov trasy pri zahranicnych turach?

MisoB

Martin, tracklog vytvori GPS masinka :)
Ak ju nemas (co je tvoj pripad), da sa trasa naklikat na mape a ulozit. Ak nevies ako, pozri mapy.hiking.sk/blog/ ... asi v polovici stranky su instruktazne videa.

Peter61

palce hore !
stúpanie: 1845 m, klesanie: 2755 m

Martin knor

Vlado, dakujem. Konecne mam predstavu.
Michal, keby sa dal taky tracking nejako vytvorit, (mohol by si dat na stretnuti skolenie), celkom rad by som ho doplnil aj do starsich clankov.

MisoB

Keby bol k dispozícii tracklog, dal by sa zobrazit na OpenCycleMap podklade, ktorý je k dostupný pre celý svet.

Martin knor

Ta priechodna stodola je super. Inak, skoda ze sa nedaju tieto zahranicne tury zobrazit aspon na nejakej slepej mape.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma