Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Prekrásna Gaderská

Diskusná téma K fotke: Prekrásna Gaderská

Takto to vyzerá v máji pri 2. horárni v Gaderskej doline. Je známe, že GD je jednou z najkrajších (ak nie naj) dolín VF. Názov je spomínaný od r. 1610. Názov má pôvod v maď. gödör, gödre - čiže jama,rokľa.

Gubo

Sak tam ide normalna zvaznica, tak nechapem co maju "ochranari" za problemy s bajkami zase...Skoda reci, vsetko je tu na hlavu...Ale vdaka za upozornenie.

Janci

gubo:na tú časť kde chceš ísť sú zameraní ochranári.V lete tam par ľudí dostalo pokutu a to šli vedľa biku, sťažovali sa na ministerstve. Odpoveď bola zamietavá.

Gubo

Adushka: skoda..., uz som myslel ze tam nejak vyndem z tej Gaderskej, ale podla mapy by tam daka zvaznica mala ist...takze to aj tak nenecham na pokoji..:-D

Adushka

Blahola, znie to super, ak bude na to pocasie a ja budem v MT, tak by som sa pridala :)

Blahola

Aduska, plánujem prejsť na biku dolinu po Veterné, bike ostane v lese zašitý, po žltej na Kraľovu pešo a cez hrebeň na Ostredok, po zelenej do Drobkova a ku bikom späť je to cca 20 min . pešo. Termím apr.-máj.

Adushka

Gubo: nie bajkom, to som sla peso :) a prave preto, ze som toho mala ku koncu uz plne zuby, tak ju chcem dat uz len na bajku.. samozrejme nie az hore, staci na koniec doliny, nie som extremista, ako ty :)

Gubo

Adushka a ako si visla na Kralovu bajkom z Gaderskej? Aj ja som sa pokusal za Veternym pokracovat dalej popri poslednej horarni a po zvaznici, no ta sa mi stratila potom na takej lucke, ale uz som videl hreben VF.

Venco

Nezabudntuteľná dovolenka prežitá na sklonku augusta 2003 a turistika aj v minulom roku. Dík za foto je ta super

MatusM

Skvela fotka - krasne jarne odtiene zelenej. Dotrepem bike z Blavy a dame cykloturu niekedy.

Jnezky

Je to krásná dolina. Byli jsme tam na bikoch 23.9., bylo fantastické počasí a byla to nádhera.

Blahola

Ja som tam bol na biku v apríli a od Čert. brány po Veterné a späť ani nohy. Fantázia. Veľa Slovače radšej do hypermarketov zavíta v nedeľu.

Adushka

Cela Gaderska je super, ale po poslednom slapani cez nu na Kralovu studnu ju davam znova komplet uz len na bicykli :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky