Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: GSB: Krościenko nad Dunajcem – Schronisko Jaworzyna

Diskusná téma K článku: GSB: Krościenko nad Dunajcem – Schronisko Jaworzyna

Po štvrtýkrát sa vyberám po Hlavnej beskydskej magistrále (GSB). Naplánovať si trasu z bodu, kde sme skončili pred rokom k bodu, odkiaľ sa dá relatívne ľahko vrátiť na Slovensko, nebol problém. Problémom sa ukázalo ako sa dostať čo najrýchlejšie z Bratislavy do Krościenka, z Nowa Wieś do Bratislavy a zohnať na trase ubytovanie. Striedavo intenzívne som na tom pracoval od októbra 2018 a nebyť kamarátky Beaty z Poľska, tak si tak spokojne 7. 6. 2019 piati do vlaku po práci asi nesadneme. Parťák, kvôli ktorého účasti na Trnavskej stovke sme to o týždeň odložili, ležal doma na antibiotikách. Takže po tretíkrát s partiou ideme šiesti, ale do vlaku len piati!

Sona

Urcenie rocneho obdobia je cisto autorova zalezitost a zohladnuje podmienky, ktore panovali pocas danej tury. Nestanovuje sa to explicitne podla datumu. Takze aj na jar moze byt este zimna tura a naopak vo februari jarna.

Miroslav Svitek

Kleofasz, viem a ak je po celý čas viacej ako 30C, tak je to pre mňa leto, bez ohľadu na kalendár. Ale prísne vzaté, máš pravdu, tak prosím redakciu o opravenie údaju. Táto nesmierne horúca túra bola na jar.

Zivan

Opravte drobný preklep pri texte 28.fotografie : je to Hala Labowska, nie Ladowska.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma