Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fjällräven Keb 52 – celoročný trekkingový batoh

Diskusná téma K článku: Fjällräven Keb 52 – celoročný trekkingový batoh

Tohtoročná novinka medzi trekingovými batohmi Fjällräven ponúka odolný a nepremokavý materiál Bergshell, ktorý má aj horolezecký špeciál Bergtagen 38. V prípade Kebu ale nie je jediným materiálom, je tu zastúpený aj G-1000. Pri pohľade na chrbtový systém zaujmú na prvý pohľad aj tvarované drevené výstuhy. Určenie tohto batohu je celoročné, orientované na náročnejší treking. Je k dispozícii v dvoch veľkostných variantoch – 52 a 72 litrovom. Vyskúšal som menší z nich.

Rast

Batoh skor pre testerov a nie moc pre normalnych ludi - cena kozmicka...

Lubo

Je to o prioritách. Podľa mňa čím je batoh väčší, tým menej ma trápi, či má o pár sto gramov navyše ale skôr sa pozerám na to, ako pohodlne sa nosí, koľko vydrží, aká je jeho celková ergonómia.

Blizzard

Viem o lahkych batohoch. Aj Osprey ich napr. robi. Len mi potom nedava zmysel existencia 2kg modelov. Este co ja viem do 1.5 OK. Ale hinto nosit zbytocne na chrbte, ked nemusim?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma