Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kokavské záhrady

Diskusná téma K fotke: Kokavské záhrady

Po prechode masívu Baranca som pokračoval cez Smrek vyhliadkovým hrebeňom. Bolo to snáď to najsprávnejšie riešenie, keďže celý deň panovalo dokonalé teplé počasie takmer bez mrakov. Užíval som si výhľady na všetky vrcholy vôkol, no jeden priťahoval moje oči viac než ostatné. Divoký Ostrý Roháč - posledný významný štít ZT na ktorom som ešte nebol. Ani tentoraz však nebol v pláne. Krásne pôsobila aj horná časť Jamníckej doliny zvaná Kokavské záhrady, kde sa leskla aj hladina malého plesa či niekoľko snehových polí.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Pipin

Kokavske zahrady su fakt rajom na zemi.

Daulagiri

Heh :-) Tak nejako cítim že ešte neprišiel jeho čas, aj keď som o ňom silno uvažoval na tejto túre.

Martinkrivda

takto si odopierat taky pekny vystup, to musis byt dobry asketa :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma

Komentár

Janabilesova k fotke: Zvonička Maťo, ďakujem. Pekne na ňu zrána svietilo slnko. Pod zvoničkou sme chodníčkom pomedzi chalúpky prešli ku lúkam v časti Grúne a pokračovali ku výhliadke s krížom …

+ 1 ďalší príspevok