Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K bazáru: Dámske Topánky MAMMUT KENTO HIGH GTX W ARCTIC-BLAC

Diskusná téma K bazáru: Dámske Topánky MAMMUT KENTO HIGH GTX W ARCTIC-BLAC

Predám úplne nové nenosené dámske nepremokavé vysoké turistické topánky Mammut Kento High GTX W kompatibilné s poloautomatickými mačkami na VHT, horolezectvo a alpinizmus. Unáhlená kúpa, v obchode cca 20 minút na nohách, doma po 45 minúnatach sa ozval operovaný hallux, nemôžem ich nosiť. Som z toho sklamaná, ale čo už. SÚ V ZÁRUKE 2 ROKY. Kupované 26.5. 2019. Bloček priložím. V obchode mi ich nechceli vziať naspäť. V prípade rýchleho jednania sa vieme na cene dohodnúť.

Všestrannosť, pohodlnosť a minimálna hmotnosť je to, čo vystihuje dámske nepremokavé vysoké turistické topánky Mammut Kento High GTX W. Topánky sú vyrobené z kvalitnej nubukovej kože a z nepremokavej a zároveň dostatočne priedušnej membrány GORE-TEX Performance Comfort, ktorá ochráni pred nástrahami počasia. Vďaka svojej všestrannosti sú určené na akékoľvek aktivity v horskom prostredí ako i náročné via ferraty, turistiku, horolezectvo či viacdenné horské túry. Topánky sú vhodné na celoročné používanie vďaka podrážke Michelin Alpine Lite 3970, ktorej nerobí problém skala ani sneh či ľad. Zároveň sú kompatibilné s poloautomatickými mačkami. Dvojzónové šnurovanie pre absolútne pohodlie počas chôdze. Obuv je ľahká a má dokonalý strih, ktorý podporuje prirodzený pohyb. Systém Motion Control maximálne drží nohu na mieste a znižuje riziko poranenia členku počas zostupov. Vnútorné polstrovanie je vyplnené penou 3D MEMO, ktorá sa prispôsobí každému tvaru nohy. Celoobvodová gumená ochrana topánky proti okopaniu zabezpečuje dlhodobú životnosť.

nepremokavá membrána GORE-TEX Performance Comfort podrážka Michelin Alpine lite 3970 systém Motion Control pena 3D memo foam celoobvodová ochrana topánky proti okopaniu dvojzónové šnurovanie anatomický tvar chodidla
Táto diskusia je k bazáru na turistickamapa.sk

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum