Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Za históriou Nižnej Myšle

Diskusná téma K článku: Za históriou Nižnej Myšle

V jeden februárový podvečer sa rozozvučal telefón a po jeho zdvihnutí sa ozval ženský hlas. Dobrý večer prajem pán Marián. Volám vám ohľadom turistiky, lebo viem, že spolupracujete z turistickým oddielom Parič pri JDS MO č. 1. v Trebišove. Trocha ma to aj zaskočilo, v prvom okamžiku neviem o čo sa bude jednať. Predsedníčka oblastného výboru JDS mi do telefónu hovorí, že nejaká redaktorka má záujem pravdepodobne o rozhovor do nemenovaného rádia o živote a činnosti seniorov, že ona sa ozve a oznámi mi podrobnosti, nech ostatné dohodnem s ňou.

Kaspy

Myslim ze gmail zvladne 25MB v pohode, pisem mail.
Vdaka

Majoja

Bolo to odvysielané na rádiu Regina Košice koncom februára. Mám to aj stiahnuté, ale nemám na to link.Ak máš záujem o reláciu môžem zaslať ma to však cez 25 mb.

Marian jaššo

Určite sa necítim, ale už keď som s nimi tak nedá mi to aby som nespomenul aj ich. Vek je len číslo. Ja naopak obdivujem tých ktorý sú odo mňa starší a trúfnu si aj na ťažšie trasy aj keď čo do dĺžky je to o niečo kratšie.A to s mamou je fajn nápad.

Martin knor

Lokalita je zaujimava, urcite sa tam niekedy cestou na vychod zastavim. Ale neda mi reagovat na tych seniorov. Ty sa tak ozaj citis? Ved ked chodime spolu, ides ovela rychlejsie ako ja. A ja sa na seniora asi nebudem citit nikdy. Skor rozmyslam ze po najblizsej prechadzke s maminou ju nahovorim aby napisala reportaz do sekcie "rodicia s detmi" :-D .

Tomka

Krásna lokalita, dúfam, že sa mi raz zadarí.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma