Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Letná CykloKorytnička s deťmi

Diskusná téma K článku: Letná CykloKorytnička s deťmi

CykloKorytnička vedie po trase bývalej železničky, nazývanej aj Korýtko, ktorá slúžila aj na prepravu návštevníkov kúpeľov v Korytnici. Jej prevádzka bola ukončená po 66 rokoch existencie v roku 1974. Cyklotrasa bola v roku 2001 obnovená najprv od Ružomberka po Liptovskú Osadu, neskôr v roku 2015 až po Korytnicu. Táto obnovená časť bola otvorená pre verejnosť na jar 2016. Vtedy sme po prvýkrát zaregistrovali existenciu tejto cyklotrasy a rozmýšľali, že by sme ju mohli s deťmi navštíviť. Podarilo sa nám to teraz cez leto v rámci dovolenky na Liptove.

Sima3

Moc vám všetkým ďakujem za rady a tipy, všetko preštudujem :)

Karin v.

doporučujem si prejsť stránky cyklospeciality, a zameriať sa, na čo a aký budete potrebovať :) vybrala by som určite kvalitný, stabilný, čo niečo vydrží. predsalen decká trochu viac padajú ;)

Janabilesova

My sme pre deti zvolili po case vpredu odpruzene biky s kotucovymi brzdami CTM Rein 3.0 a CTM Charisma 3.0, kedze chodime aj mimo asfaltu. Na uplny zaciatok bicyklovania to nebolo nic specialne.

Lubo

Vyber biku je velmi dolezity a musi dobre zohladovat tereny, do ktorych chces ist s detmi. My chodime prevazne kopce, takze sme zvolili Woom 4 OFF pre mladsieho a Woom 5 OFF pre starsieho. Maju na nich odjazdene uz takmer 2 sezony.

Sima3

Aké mate bicykliky pre deti? Chcem nášmu kúpiť jeho prvý na vianoce, tak už pomaly vyberám, radi by sme chodili aj takto do prírody trošku

Janabilesova

Podrobný popis sa mi žiaden nepodarilo nájsť, a ten sa pri výletoch s deťmi hodí, tak som napísala :-). Dúfam, že nakopne ku cyklistike s deťmi...

DanielaM

Janka, šikovné detičky :-) . Vďaka za podrobný opis trasy, potešil :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum