Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Nový skvost na Strbskom plese

Diskusná téma Nový skvost na Strbskom plese

tak nam na Strbskom plese v Areali snov vyrastie architektonický skvost, citlivo zapadajúci do panorámy Mlynickej doliny. Na znak úcty ku starostovi si prajem, nech nesie na vecnu pamat pomenovanie SYKOROVKA, resp. Sykorova veža https://www.tvnoviny.sk/zaujimavosti/1975543_na-strbskom-plese-vyrastie-nova-atrakcia-takato-mohutna-vyhliadkova-veza?fbclid=IwAR3XKNKD_jImRg2PEIFWLprL6KIIJJONu1YUnU5B17CjDuXHFR5TFa0YFEQ

Bazin

keby len to!
-lanovka pod Patriu+zjazdovka
-lanovka Hrebienok-Skalnate
-parkovisko pri pramenoch v okoli botanickej z. v T. Lomnici

a to som urcite nespomenul vsetky plany...

pokym ludia spia ini kuju plany...

A co tak vyhliadka Monte Mory? Je opet otvorena.
monte-mory.blog.cz/…/aktualne

PaliT

Povrchnosť, prázdnota, znudení kunčafti, ktorým treba ponúkať všelijaké pochybné atrakcie... Ako keby nikto nechápal, že hlavnou devízou Tatier sú samotné Tatry a ich čo najmenej zasratá panoráma bez všelijakých rušivých monštier.

Wbk

@PaliT,
do bodky presná analýza. Amen.

Janabilesova

Tatry su magnetom pre ich same a je skoda, ze toto si mnnohi ludia v sucasnosti neuvedomuju a vsade hladaju nejake umele atrakcie.

Ppi

No. 1 - sliezky dom, tomu prvenstvo tazko niekto zoberie, imbecilizmus najvyssieho stupna

Possum

PPI: Vrely suhlas. Predtym ako som do VT prestal chodit uplne, tak som tade isiel a bol som zhrozeny. Davy ludi, asfaltka s autami az hore a turisticka znacka rovno az do Sliezkeho Domu, pricom ploty Ti nedovolia ho obist. Samotna stavba sa do Tatier nehodi absolutne nijako. Podla mna su uz Tatry stratene. Je slachetne, ze ludia zacali peticiu proti vystavbe, ale uz je aj tak neskoro. Tatry boli zhumplovane uz pred par rokmi. Prilis male pohorie na prilis vela ludi.

Toto je iba moje zamyslenie sa, ale nech si Tatry vybetonuju ako chcu, snad to udrzi davy tam. A len ticho dufat, ze sa to nerozmohne na ine pohoria.

Peter61

Fero : klídek, bony budou.
Treba na túry nastupovať skoro a nemáš problém.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov