Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Poslanci schválili novelu zákona o ochrane prírody

Sona

Aj my zrusime anonymnych diskuterov, len to je trochu narocne cas popri ostatnom...

TomXX

Anonymita je trochu falošný pocit, lebo pri troche snahy a šťastia sa dá anonym celkom ľahko stotožniť. Povedzme že niečo prezradí IP adresa (ak to nie je nejaký dynamický broadband internet), niečo nick ktorý môže dotyčný použiť aj niekde inde, kde uvedie aj mejl, mejl sa zase dá hľadať cez vyhľadávače a spojiť napr. s inzerátom a máme často aj krstné meno a číslo mobilu. Nehovoriac o tom, ak by to bol nejaký schizofrenik, ktorý tu je napr. aj registrovaný a popri tom píše odporujúce si bludy ako anonym. IT je krásna práca aj hobby :)

Na webe ktorý som prevádzkoval to bolo tak, že registrovaní členovia mohli o sebe uviesť iba to čo chceli, dokonca aj nič, iba registračný mejl bolo treba. Neregistrovaní nemuseli nič, iba sa pri ich príspevku zobrazila IP adresa, čo sa dá oklamať na milión spôsobov. Technicky som vedel spojiť schizofrenikov ktorí písali aj ako reg aj nereg, ale to je vedľajšie. Po istej dobe som tiež úplne blokol neregistrovaných, lebo to už bolo moc na administráciu.

Stačí pozrieť ako vyzerajú diskusie pod článkami na sme.sk alebo inde - je to na zaplakanie, fakt lepšie úplne zrušiť. Normálne slušne vychovaní a zodpovední ľudia nemajú problém sa pod svoj názor podpísať, akokoľvek mimo mainstreamový prúd smerujú.

Jjano

To bude problém, pretože ja dosť často nemám rovnaký názor ako PaliT :-) :-)

Yetee

Hlavne nie je dobré umožniť diskutovať ľuďom, ktorí nemajú rovnaký názor ako @jjano a @PaliT :)

PaliT

A napokon si myslím, že nie je dobré umožniť diskutovať s ľuďmi, ktorí nemajú zverejnené plné meno, netušíme kto to je, ale stále ho počúvame hovoriť non sequitur príspevky spoza plenty anonymných internetov.

Carthago delenda est

Rc1

jjano uz som pochopil s kym mam tu cest. si pre mna sice stale anonym ale kludne mozes zabudnut na to co som ti pisal admin to moze kludne zmazat a mozes si byt isty ze budes mat uz odo mna klud

Rc1

preco? mas rezervovane na podatelni a nemas co? :-)

Rc1

jjano 10:48 oi ktorych som medzitym spominal (a urcite ich nebudem menovat - sorry Sona) su to aj ludia z WWF, BROZ, sosBirdLife atd. atd. je ich vela, ktorych lukac strcil do vreca. cital si ten jeho status na fejsbuuku? nanho sa nechystas podat trestne oznamenie za sirenie poplasnej spravy?

Rc1

jjano to bola taka malinkata navnada a cakal som ci sa chytis :-)

Jjano

Lubo, ja si myslím, že sme neodbočili. V článku sa píše o prijímaní zákonov, o politike a aj sa spomína tretí sektor.
A v diskusii sa anonym vyhráža "... a keby som tu dal pohyby na uctoch neiktorych ludi ci uz z pozadia politickych lobistov alebo ludi z tretieho sektora podaktorym by padli na zem aj sanky ktore maju doma v garazi."
Myslím, že sme neodbočili.

Lubo

Pani, prosim vratte sa k teme diskusie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov