Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma GoPro kamera

Diskusná téma GoPro kamera

Ahojte. Mám takú zvláštnu otázku. Ak nie na prilbe, kde potom nosíte GoPro kameru tak, aby boli voľné obidve ruky? Na nič uspokojivé som zatiaľ neprišiel :-)

Pekm

Pripadne odporucam popruh na hrud alebo popruh na hlavu. Obe sa daju najst na nete. Priznam sa, ze som ten na hrud neskusal ale na hlavu mam a je pravda, ze tie otrasy, kroky pripadne pri zadychani je pohyb vidiet a skace. Zalezi ci to ma byt profi zaber alebo len pamiatka lebo v takom pripade tie popruhy stacia.

Falcon666

Vyzerá to dobre. A niečo som vymyslel na hruď, zajtra bude premiéra :-)

PaliT

Na to používam takýto štipec. Uchytím na popruh batoha, mal by mať aj možnosť zmeniť uhol, viď foto.

Falcon666

Dík. Riešim uchytenie pri VHT, keď nenosím prilbu a potrebujem dve ruky. Možno niečo, okrem uchytenia na hrudi, vyšpekulujem :-)

PaliT

Lepší bude hrudný pás, prípadne aj s gimbalom. Kto chce však naozaj dobrý výsledok, lepšie bude mať viacero miest na uchytenie (ak hovoríme o bicyklovaní, tak riadidlá, pod sedlom dozadu, na prilbe atď.)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma