Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Večer na Jelenskej skale

Diskusná téma K fotke: Večer na Jelenskej skale

Chodník na mape je nakreslený úplne zle, ide sprava, obchádza mladinu rúbaniska a nesmeruje priamo na vrchol.Trochu menej prefláknutá lokalita v Starohorských vrchoch, ktorú som konečne zmákol, pre zaujímavejšie foto bolo treba trošku liezť ponad balkóny.

TherioN

Značkovaný chodník nejde, ale je krásne zreteľný, čo je nepochopitelné, keď sa už do týchto končín turista vytrepe, to najkrajšie - v podstate jedno z mála miest s výhľadom, zostane pred ním ukryté a poneviera sa len lesom ako taký tĺk. Pritom na východnej strane kopca popri chodníku, je strašné rúbanisko, ktoré už našťastie zarastá. Taká je ale situácia v našich horách, kam turista nemôže, tam môže LKT. Chodník príde takmer na vrchol, odtiaľ už len kúsok na skalnú vyhliadku, na fotenie sú lepšie fleky zľava, dá sa tam dostať štvornožky po trávnatom svahu.

Daulagiri

Krásna fotečka! Toto miesto mám vyhliadnuté už dlho, vedie sem zo značky nejaký chodník či treba ísť len voľne terénom? A nájsť výhľad je teda problém? Láka ma to sem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma