Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tiesňava Prieboj a Peňažná z Ihráča

Diskusná téma K článku: Tiesňava Prieboj a Peňažná z Ihráča

Vždy ma poteší, keď domáci poznajú svoje okolie, zaujímavé lokality v ňom, keď vedia ich históriu a hlavne, keď si uvedomujú jej krásu a význam. Nie je to vždy tak. Veď z nejednej pamiatky sa už stalo smetisko alebo bola zničená kvôli vlastnému sebeckému prospechu. Taktiež ma teší, keď si tieto vedomosti nenechajú len pre seba, ale pamiatku sprístupnia, hoci aj miestnym značením, a tak umožnia, aby aj iní ľudia mohli obdivovať jej krásu a oceniť jej hodnotu.

Ján Filanda

V bode GPS 48.66675, 18.94917 je nesprávne umiestnený obrazok, Tiesňava Prieboj a Peňažná, prosím o opravu. Vídeo o Prieboji a Peňažnej sa mi páčilo a týmto Ďakujem za propagáciu môjho rodného kraja. Ján Filanda Kremnica.

Pavol "Chodec" Horvath

PaliT: Vsak hej. Uz len aby sa nasiel niekto kto ich (skryte poklady slovenskej prirody) pozbiera do jedneho formatu.

PaliT

Skvelé ako vždy. Encyklopédia skrytých pokladov slovenskej prírody.

Martin knor

Pekne, mam v plane spolu s dalsimi miestami, ktore ste v okoli navstivili. Na oplatku Vam odporucam prejst hreben nad Ciernou dolinou. Ten co ide cez Ziar. Skal je tam dost a na niektore sa da vyliezt. Bude sa Vam to pacit.

Po miestnom chodniku som sa snazil trafit na Ihracske more. Lenze znacenie nestalo za vela a zabludil som. Nakoniec som sa popytal ludi a ti ma usmernili.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma