Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cez Hrádok na Čertove chodníky vo Vtáčniku

Diskusná téma K článku: Cez Hrádok na Čertove chodníky vo Vtáčniku

Sú miesta, na ktoré chodíme radi. Neprekáža nám, aj keď je to niekoľkokrát za rok. Miestne príslušný genius loci zabráni, aby sa nám to zunovalo. Jedným takým je Hrádok nad Bystričianskou dolinou. Magické miesto, známe hlavne skalolezeckej verejnosti. Ja síce z výšok mám skôr závrate, neprislúcham k tejto spoločnosti, no je to tiež turisticky veľmi atraktívna oblasť aj pre bežného návštevníka. Bola viackrát spomínaná na Hikingu ako zaujímavá časť pohoria Vtáčnik.

Daulagiri

Na to že je toto miesto v mojom domácom pohorí je zvláštne že som tu bol len raz. Ale je na opačnej strane :-) No chcem sa sem ísť niekedy dôkladnejšie potúlať a tento článok je dobrou inšpiráciou, vďaka!

Martin knor

Tusim uz viem citat aj po spanielsky. Clovek sa stale uci.
Na Hradku som bol iba raz, s tazkym batohom so stanom. Urcite sa sem coskoro vratim. Ako pise Juraj, skalnych okien je v okoli viac. No zaujalo ma aj to murivo. Netusil som, ze tu ozaj byval nejaky hrad.

Jana T.

Vďaka! Sú miesta, kde chodíme žasnúť... ;)

Tomka

Ďakujem za článok z mojich obľúbených miest. Sem sa tiež vždy rada vraciam.
Hrádok je miesto, kde človek nemusí nič, len Byť!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma