Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Popoludňajšia Predná hoľa z Vernára

Diskusná téma K článku: Popoludňajšia Predná hoľa z Vernára

Po Prednej holi som už dlhšie poškuľovala, odkedy som si o nej prečítala v Bazinovom článku (odkaz dole). Zdala sa mi ideálna na kratší výlet z Tatier, najmä keď tam je veľa ľudí. Pravá chvíľa nastala teraz na jeseň v deň, keď okolo pol druhej prestalo pršať a mňa už na druhý deň čakala cesta z hôr do Bratislavy. Motivácia ako hrom.

Martin knor

Vlani som si povedal, ze sa sem chcem pozriet, hoci nie Vasou trasou. Ale tento rok mi to uz nevyjde. :-(

Anonymized_25093

Tiez som tam bol, velmi pekne tam je. Ja som tam bol v aprili 2011, to som siel z Vernara (tam som siel vlakom) do Raja na 4 dni.

Daulagiri

Pekne ste využili naskytnutú možnosť. To prostredie je tam naozaj krásne. My sme kedysi šli tiež z Vernára, ale na Smrečinskú poľanu a kvôli dažďu sme neodbočili na vrchol Prednej hole. Lesy sú tam stále čarovné. Takže mám dôvod vrátiť sa tam, ale chcem pochodiť aj ďalšie chodníky. Toto nieje až tak turisticky prefláknutá oblasť čo mi vyhovuje. Vďaka za pripomenutie týchto restov :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma