Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zadné Meďodoly a Gombošov vrch z Tatranskej Javoriny

Diskusná téma K článku: Zadné Meďodoly a Gombošov vrch z Tatranskej Javoriny

Naplánovaný jesenný turistický výlet v Tatrách musím na poslednú chvíľu modifikovať. Horská služba totiž hlási, že po poslednom snežení panujú vo vysokých polohách zimné podmienky, k čomu nemám potrebné skúsenosti a s výnimkou čiapky ani výstroj. Ostávajú teda iba nižšie položené miesta, z čoho sa rozhodujem pre Zadné Meďodoly. Miesto mi učarovalo už pri našom letnom rodinnom prechode Kopským sedlom, kvôli deťom som si ho však patrične nevychutnal. Aby to nebola len taká seniorská prechádzka, po návrate do Tatranskej Javoriny si ešte vybehnem na Gombošov vrch preveriť výhľady zo zjazdovky.

Peter61

Zavredté
lesytanap.sk/sk/
03.07.2020 13:07
Zadné Meďodoly sú uzavreté
Upozorňujeme návštevníkov Tatranského národného parku na uzáveru modro značeného turistického chodníka, ktorý vedie Zadnými Meďodolmi až do Kopského sedla.

Martin knor

Nadhera. Nasiel som, ten v modrom je rozoznatelny lahsie. Na opacnej strane hor som siel okolo chaty, pri ktorej polovnici varili gulas. Neboli tam na nakladnych offroadoch, ale vyviezli sa tam na stvorkolkach. Aj som ich pozdravil, ale potom mi doslo, ze sa mam tvarit, ze nikoho nevidim. (Tak ako oni :-? .)

Mahe

A vraj sú Tatry prepchaté ?
Okrem tých dvoch (dobre maskovaných) turistov je to krásny kút !
Perfektné svetlo + skvelý fotograf = krásne fotky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma