Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Via Dinarica (1) – planina Prenj

JaroB

Dobré čítanie! Teším sa na pokračovanie o to viac, že sme trojica v lete Bosnu a Hercegovinu pobehali formou jednodňoviek kade, tade. Keď sme na viacerých miestach videli tabuľky o Via Dinarica, tak sme si pomysleli, aké by bolo krásne prejsť si ju. A hľa, hikingáči už začali :-) Boli sme na začiatku augusta, ale ľudí sme stretli asi najviac (15), práve pri výstupe na Zelenglavu.

Phalike

Super čítanie, jednoducho a stručne napísané ale cítiť z toho tú atmosféru Balkánu tak ako som ju mal možnosť párkrát zažiť. Tie tamojšie grúne vyzerajú vskutku lákavo. Teším sa na pokračovania či už od Jezerina alebo Dobrila. A Tichomir veru parádne pofotil!

FunTTomas

adushka: vďaka. Nechcel som sa veľmi rozpisovať, aby to nebolo zbytočne rozvláčne.

Boro: druhú časť napísal Jezerin a ďalšiu idem písať...

Nonormal: konkrétne s BiH je to tak, že existujú až dve podrobné papierové mapy a pár knižných sprievodcov s mapkami a schémami chodníkov. Ostatné mapy kolujú len v komunite miestnych turistov a na pár weboch. Spoľahnúť sa dá, ale hlavne v BiH nemožno behať bez mapy kade-tade, lebo mínové polia stále hrozia. Sieť TZT je bezpečná.
dinarskogorje.com/karte---bes…
trekkingbosnia.com/…/index.ph…
zone-2000.net/…/maps.htm
zone-2000.net/…/gps.htm

Nonormal

Nadhera.. ja sa na jar chcem pozrieť niekde na Balkan, len ako to je s turistickými mapami trebars Bosny? Dá sa na ne spolahnúť? resp, vies poradiť kde ich zohnať?

Boro

Už teraz je to bezva a to je len prvá časť.Už sa teším na pokračovanie.

Adushka

Parádička Tomáš, zhltla som to na jeden šup a pospomínala som si na naše spoločné putovanie Prenjom v roku 2015 :) Teším sa na pokračovanie článkov z Via Dinarice :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov