Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Plány spoločných poľovačiek

Diskusná téma Plány spoločných poľovačiek

Spoločná poľovačka je forma vykonávania poľovníctva. Ak chcete vedieť napríklad kvôli vlastnej bezpečnosti budú spoločné poľovačky uskutočňovať, tu si môžete pozrieť a stiahnuť ich plány podľa jednotlivých obvodných lesných úradov : http://www.wolf.sk/sk/spolocne-polovacky Mám to roky vyskúšané. Aktuálne je viac spoločných poľovačiek na diviaky kvôli AMO, ale pomáhalo mi to aj pred AMO. Ak máte aj iné zdroje, sem s nimi !

Peter61

V mestských lesoch v Bratislave bude dnes hromadný odlov diviakov, a to medzi 08.00 a 13.00 h. Uzavrú preto na nevyhnutný čas cestu od Sanatória po Medáreň (II. lom) a lesnú cestu od Sanatória hore na Tri Duby. dennikn.sk/…/?ref=mpm

Pavel Forgáč

Peter61 - tie zverejnené plány sú síce fajn, ale čo z toho keď 3x viac poľovačiek je na čierno a dozvieš sa o nich až keď okolo začnú svišťať guľky :). Ja by som to zakázal úplne. Je to len zbytočný prežitok buržoáznych dôb dávno minulých. A ešte k tomu je to nebezpečné či už pre samotných poľovníkov (každý jeden rok sa postrieľajú) alebo aj pre iných návštevníkov lesa. Plus sa zbytočne stresuje zver v najťažšom období pre ňu. A momentálne sa len zbytočne preháňajú nakazené diviaky z jedného revíru do druhého. Skôr ten prenos ešte urýchľujú ako zastavujú.

Peter61

kvôli AMO by kvôli rozohnaniu infikovaných kusov do iných lokalít :
nemali by byť veľké spoločné poľovačky, v "nových" okresoch dočasne žiadne etc.
s.37-38
svps.sk/…/NEP-pre-AMO.pdf

Rc

niektore planovane boli uz zrusene oi aj kvoli aktualnym opatreniam. najlepsie je si to overit u konkretneho zdruzenia.

Rc

polovnici sa uz vyjadrili ze tento plan zrejme nenaplnia ze je nad ich sily a je prilis ambiciozny. naberie minister odvahu a poziada o pomoc armadu ako sa to planovalo predminuly rok?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma