Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Roklina Veľký Kyseľ z Podlesku

Diskusná téma K článku: Roklina Veľký Kyseľ z Podlesku

Roklina Veľký Kyseľ je jednou z viacerých roklín, ktoré do svahov planiny Glac vyhĺbila stekajúca voda. Za Veľký Kyseľ je zodpovedný potok Kyseľ, ktorý z Glackej planiny steká severovýchodným smerom. Na rozdiel od ostatných roklín, ktoré sa prechádzajú jednoducho od ústia po záver, pri Kyseli je situácia zložitejšia.

Tomka

Roklina Veľký Kyseľ je veľmi pekná a chodí do nej len málo ľudí. Hoci sme tam boli v júli, stretli sme asi len dvoch. Zato nás tam "stretla" poriadna búrka a to nebol veľmi príjemný zážitok.

Martin knor

Vo Velkom Kyseli som bol iba raz, velmi davno. Uplne som zabudol, ako to tam vypada. Asi by som sa tam mohol pozriet opat.

Daulagiri

Roklinu Kyseľ mám veľmi rád, hlavne jej strednú časť, teším sa keď si raz prejdem aj tú spodnú feratu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma