Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nepríjemnosti v rokline Cheile Some?ului Cald

Diskusná téma K článku: Nepríjemnosti v rokline Cheile Some?ului Cald

Predĺžený víkend v rumunskom pohorí Apuseni sme trávili v útulnom kempe Poiana Glavoi a turistiku sme si plánovali tak, aby sme sa vždy mohli do kempu vracať. Posledný deň nášho rumunského dobrodružstva sme sa rozhodli stráviť v rokline Cheile Some?ului Cald. To sme si romanticky vysnívali peknú prechádzku, skutočnosť však vôbec nebola taká príjemná ako sme dúfali.

Martin knor

Pekne. Pripomenulo mi to jeden zazitok zo Slanskych vrchov spred mnohych, mnohych rokov. Siel som hrebenovku, ale po dvoch dnoch som potreboval zbehnut do Herlian. Na razcesti bola sipka Rankovske skaly s udajom o case, tusim tam bola pol hodina ci cosi take, no ktosi pod to dopisal: "Len s macetou a pilou." Bol tam mensi polom, ale s velkou krosnou (so stanom) bolo dost pracne prebojovat sa nim. Ten dopisany text to presne vystihol.

Inak, mohol si sem pridat mapku Vasej trasy - da sa to naklikat na "cyklomape" (v menu vpravo hore na mape hikingu).

Daulagiri

Riadna divočina, krásna krajina, tá jaskyňa vyzerá veľkolepo. Rumunsko je môj sen, snáď raz :-)

Sumi

Bolo sme tam o mesiac neskôr.Jaskyňa prechodná,ale ten polom pri návratovej ceste sa nedal zvládnuť.Vracali sme sa naspäť cez jaskyňu.Ten polom tam je už 2 roky.Tá tabuľa informuje o uzávere trasy.Nič sa tam ale nerobí.Je to také pravé rumunské....je to tam ale krásne.

Peter61

Stano, foto tej výstrašnej tabuľky v rokline nemáte ?

Peter61

ľepši je zľabac še doma, i benzinu menej treba.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma