Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Temniak, Kresanica a Malolúčniak z poľskej strany

Diskusná téma K článku: Temniak, Kresanica a Malolúčniak z poľskej strany

Poľská strana Tatier nie je pre mňa to pravé orechové. Davy turistov a trocha cirkusantské Zakopané nelákajú človeka, ktorý vyhľadáva v horách skôr samotu a kľud. Ale občas musí človek robiť aj kompromisy. A tak sa vyberám po dlhšej dobe na turistiku spolu s mamou, ktorá sa sem chcela pozrieť. Na výber bolo mnoho možností, nakoniec však voľba padla jednoznačne na vrchol Temniak (poľsky Ciemniak).

Tomka

Páčilo sa.
Mojím veľkým nesplneným snom sú Červené vrchy...a obávam sa, že sa mi už asi nesplní.
Ale človek nemôže mať všetko.

Martin knor

Myslim, ze aj v polskych Tatrach sa da zazit den, ked budete stretat na trase velmi malo ludi. Len to chce vhodne zvolit datum a cas vystupu.

Najblizsie som bol na Kondrackej kope, bolo to vsak velmi davno. Ale najvacsim magnetom tam pre mna je Giewont. Raz nan vyleziem.

Bleu

Ja ked som tam bol naposledy vyslovene davy neboli ani na nedalekom giewonte, nieto este na temniaku. A to bolo leto, vikend, bezchybne pocasie.

Daulagiri

Temniak je v mojich plánoch už dlho predlho, len tie davy ma odrádzajú. Musím to nejako dobre premyslieť, celú trasu aj spanie, snáď raz...
Inak článoček príjemný a super fotky, scenérie tej krajiny sú ozaj dychberúce.

Myshell

Najprv som si pozrela iba fotky a zostala som prekvapená - pôsobí to, akoby široko ďaleko po celej trase boli max 2-3 ľudia. Tak som sa hneď začítala do článku, aby som zistila, ktoráže to časť poľských Tatier je taká fajn prázdna. No, už som v obraze. Teda nafotené je to šalamúnsky... a kráásne.

Beta

Raz mi Slováci rozprávali svoje zážitky z cesty do Morského Oka. Boli šokovaní, keď uvideli obrovský kráčajúci naval ľudí. Veľmi sa im ale páčilo, že kráčajú s tým davom ďalších. A odtiaľ vždy som myslela, že Slováci prichádzajú ku nám aj preto, aby zažiť takúto spoločnú turistiku :-). Vtipne a výstižne si to popísal, niektoré úseky ma pobavili :-) :-)
dobré fotky!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma