Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rysy a Kôprovský štít – s búrkou o preteky

Diskusná téma K článku: Rysy a Kôprovský štít – s búrkou o preteky

Na sobotu som mal dohodnutý výstup na Gerlachovský štít a v prípade nepriazne počasia bola v zálohe aj nedeľa. Počasie bolo však dobré takmer celý víkend a pokaziť sa malo až v nedeľu poobede. Najskôr som nemal v pláne ostať aj druhý deň v Tatrách, keďže nie som veľký nadšenec tohto pohoria, ale nakoniec som si povedal, že keď už som tu, tak vybehnem niekam aj v druhý deň.

Pavel Forgáč

Peter61 - tak zhruba 5:00 som vyrážal.

Jaro_PO - tiež zaujímavý nápad, možno niekedy skúsim :).

martin knor - keby neboli búrky, tak by sa možno dalo aj tak. Ale vôbec ma to inak nenapadlo, ale ďakujem za tip možno niekedy skúsim :).

Peter61

Lukáš, za dva mesiace ešte dosneží.
Možno, kua.

Martin knor

Na Koprovskom stite som bol iba raz, ale spolu s nim som ten den dal Nizne Temnosmrecianske pleso a Krivan, vsetko po znackach. Bol som trochu mladsi, ale trvalo mi to v podstate cely den. (Bol to okruh zo Strbskeho plesa.)

Jaro_PO

Prešiel som to ako trojkombináciu aj s Ostrvou. Ale mal som to bez búrky. Ale bolo by zaujímavé to prejsť y z V. Hágov cez Ostrvu-Rysy-Koprovsky-Podbanské. Možno v lete...

zonerama.com/…/3281350

Peter61

Pekná túra, o koľkej si ráno vyrážal od TEŽky ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma