Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okolo Moštencov

Diskusná téma K článku: Okolo Moštencov

Mám obľúbenú túru, ktorú zvyknem s malými obmenami absolvovať aspoň raz za rok. Či už ako jarný rozbeh sezóny alebo ako operatívne vyplnenie voľného dňa. Netreba mi totiž stíhať žiadny dopravný spoj, jednoducho vypadnem z domu a po pár hodinách sa tam opäť objavím.

Pafi

Mišo paráda,
mám to tam rád. Aj ja som kedysi naďabil na to táborisko nad Závadou, pekné miesto aj s výdatným prameňom, dobré, že to stále funguje. Díkes za pripomenutie.

Tomka

Krásny kraj.
V Strážovkách by som sa dokázala motať neustále, len škoda, že ich mám trošku od ruky.

Martin knor

Uf, pripomenulo mi to, ze som sa chcel pomotat po horach okolo Zemianskej Zavady. Tam sa mi pacilo najviac.

MisoB

Soňa, do neznamejších končín beriem na jednodňovku väčšiu ľadvinku a dve pollitrovky :)
Bdel, priznávam, že netuším, kade viedla zelená pôvodne. Nie som tunajší rodák a čo pamätám, išla vždy cez toto mapy.hiking.sk/?x=18.46765… sedielko, ja som zbehol do Podskalia odtiaľto mapy.hiking.sk/?x=18.45705….

Bdel

tu je tej vody fakt dostatok :-). Isiel si kusok od mojho domu v DM :-) Ten zostup do Podskalia si siel po tej povodnej trase zelenej znacky? Pred par rokmi tam este boli na stromoch.

Sona

Aka paradna tura hned od domu :) Ale teda neviem, ci by som sa tak spoliehala na vodne zdroje v terene, hoci viem, ze tak minimalisticky chodis dlhodobo. No neviem si predstavit sa vybrat len s pollitrovkou. Nestava sa Ti, ze ostanes o smade?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma