Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vybrané slovenské rozhľadne II.

Diskusná téma K článku: Vybrané slovenské rozhľadne II.

Podobne ako aj v prechádzajúcom roku, tak aj v roku 2019 sa mi do cesty priplietlo viacero rozhľadní. Navštívil som aj prevažnú časť tých, o ktorých som písal v minuloročnom článku. Musím konštatovať, že väčšina z nich stále stojí a slúži svojmu účelu. Zároveň som mal možnosť navštíviť aj nové rozhľadne, na ktorých som dovtedy nebol. Bolo ich oveľa menej ako v predchádzajúcom roku, ale zároveň dostatočne veľa, aby som urobil o nich malý prehľad.

Martin knor

Pavel, to je jasne. Najma pre prechadzky s detmi su rozhladne velmi pekny ciel. A mozno budu aj pre mna po case, ved clovek svoje ciele casom meni. Tak ci tak, historicke nurovane rozhladne sa mi celkom pacia uz aj teraz.

Pavel Forgáč

martin knor - osobne rozhľadne nezbieram. Väčšinou sa k ním dostanem nejakým "nedopatrením" na trase, a keď som už pri nich, tak vybehnem pozrieť aj hore. Ale veľakrát sa stane, že vidím na mape v blízkosti trasy rozhľadňu a nejdem k nej, lebo sa mi nechce alebo je tam príliš veľa ľudí. Takže zbieraním by som to určite nenazval :D. Takéto miesta sú dosť atraktívne aj pre občasných turistov a neturistov, takže taký malý aktuálny prehľad je celkom fajn si myslím.

Martin knor

Fiha, na viacerych zo spominanych kopcoch som bol, ked tam este ziadna rozhladna nebola. Ja zatial rozhladne nezbieram (mam ine uchylky) ale na jar sa chystam na jednu prechadzku, na ktorej trase by mali byt 4 (ci az 5) historickych rozhladni. Na tie sa celkomm tesim.

Boro

Najradšej mám rozhľadne postavené na kopci, odkiaľ je i bez rozhladne výborný výhľad.Hlavne že stále aspoň milión Eur a úplne náhodou to stavala starostova rodina. A tiež milujem rozhľadne, z ktorých je vidieť úplný prd. Sú postavené v "jame", alebo sú prerastené stromami.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma