Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Hladame aktivneho stopara na prednsku o

Diskusná téma Hladame aktivneho stopara na prednsku o

Presovska kaviaren Libresso Books & Coffe hlada niekoho kto aktivne stopuje a rad by sa prisiel podelit zo svojimy zazitkamy na prednasku o stopovani ktoru chcu zorganizovat vo februari. Na prednaske by som rozpravat o svojich zazitkoch zo stopovania aj ja, ale dvaja alebo aj traja prednasajuci by urcite obohatili celu akciu. Stopovanie je dalsia super moznost zazit dobrodruzstvo presne ako pri turistike preto davam vyzvu tu. Dakujeme.

Ade.e

To si ma prekvapil, ze stopujes.. Lebo ja tiez.

Pavol "Chodec" Horvath

Ked stopujes aktivne a mas zaujimave zazitky (o com nepochybujem), prid sa z nimi podelit do Presova.
Ozvi sa na email.

Mahe

Pavol napíš dátum akcie, pasívne by som sa rád zúčastnil.

Peter61

mahe .
pasívny stopár = šofér, ktorý berie stopárov ?

Rc1

o ake stopovanie ide? jedna sa o stopovanie zveri ktore pouzivaju dnes uz zvacsa polovnici alebo stopovanie ludi zname z kurzov ci vycvikov v armade? alebo nebodaj stopovanie so zdvihnutym prstom pri ceste???

Ade.e

rc1
Zaujimalo by ma, co sa odohrava v hlave cloveka, ktory vie dobre o com je rec, ale napriek tomu ma take, nechcem povedat ake, otazky? Ci si mysli, ze je vtipny, alebo potrebuje byt sarkasticky alebo co? Dakujem za odpoved. :)

Peter61
Pasivny stopar je skor ten, ktory pasivne stopuje a nie ten, co sedi za volantom. V tom pripade je uz sofer. A maximalne moze byt byvaly stopar. :)

Chodec
Napis mi ty, mejl je zobrateny v mojom profile.

Rc1

ade.e jasneeee :-)
pavil.chodec ak sa jedna o stopovanie zveri v prirode tak myslim ze ten pan david moskowic sa este stale tymito vecami zaobera, mozno by vam mohol pomoct

Mahe

Pasívnu účasť som myslel, že prídem len po-počúvať skúsenejších a múdrejších. Ja som len amatér, čo sa rád túla prírodou a sleduje jej pochody.

Beta

Gentlemen, o aké stopovanie vám ide? Keď chyba napríklad autobus a na túre sa musíte niekde dostať či napríklad o túru autostopom z jedného konca Slovenska na druhý?

Peter61

@ 12:06 ade.e:
Heňo, vychádzam z volebného zákona : tam je tiež volebné právo aktívne a olebné právo pasívne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov