Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Hladame aktivneho stopara na prednsku o

Rast

Stopar sa mysli teda ako ten co cestuje stopom, alebo ten co stopuje stopy v prirode, najcastejsie zver? ide to nejak specifikovat?

Pavol "Chodec" Horvath

Opakujem vyzvu.

Ked je niekto stopar, alebo pozna niekoho kto stopuje a rad by sa podelil zo svojimy zazitkami nech sa ozve.

Predbezny datum je 21.02.2020

Peter61

@ 12:06 ade.e:
Heňo, vychádzam z volebného zákona : tam je tiež volebné právo aktívne a olebné právo pasívne.

Beta

Gentlemen, o aké stopovanie vám ide? Keď chyba napríklad autobus a na túre sa musíte niekde dostať či napríklad o túru autostopom z jedného konca Slovenska na druhý?

Mahe

Pasívnu účasť som myslel, že prídem len po-počúvať skúsenejších a múdrejších. Ja som len amatér, čo sa rád túla prírodou a sleduje jej pochody.

Rc1

ade.e jasneeee :-)
pavil.chodec ak sa jedna o stopovanie zveri v prirode tak myslim ze ten pan david moskowic sa este stale tymito vecami zaobera, mozno by vam mohol pomoct

Ade.e

rc1
Zaujimalo by ma, co sa odohrava v hlave cloveka, ktory vie dobre o com je rec, ale napriek tomu ma take, nechcem povedat ake, otazky? Ci si mysli, ze je vtipny, alebo potrebuje byt sarkasticky alebo co? Dakujem za odpoved. :)

Peter61
Pasivny stopar je skor ten, ktory pasivne stopuje a nie ten, co sedi za volantom. V tom pripade je uz sofer. A maximalne moze byt byvaly stopar. :)

Chodec
Napis mi ty, mejl je zobrateny v mojom profile.

Rc1

o ake stopovanie ide? jedna sa o stopovanie zveri ktore pouzivaju dnes uz zvacsa polovnici alebo stopovanie ludi zname z kurzov ci vycvikov v armade? alebo nebodaj stopovanie so zdvihnutym prstom pri ceste???

Peter61

mahe .
pasívny stopár = šofér, ktorý berie stopárov ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum