Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rokoš trochu ináč z Uhrovského Podhradia

Tomka

Strážovky sú krásne pohorie. Samotný vrchol Rokoša možno nie je až tak atraktívny, ale tie prístupové cesty naň - jedna krajšia ako druhá

Martin knor

Po tej zelenej som siel pocas prechodu hrebena Nitrickych vrchov: hiking.sk/…/nitricke_vrchy_hr…
Dubravy su pekne, vedie nimi chodnik. Ale legalne sa nimi na Rokos ist neda, lebo by clovek musel pod vrcholom krizovat rezervaciu. Teda momentalne sa da ist hore hrebienkom do sedla za Dubravami a spat. (Tiez pekna prechadzka.) Podobne je to s vedlajsim hrebienkom, ktory je podla mna este krajsi.

Jana T.

Odporúčam aj hrebienok Dúbravy. A zelenú TZ z Kňažinových lúk po hrad Uhrovec... ;)

Daulagiri

Napadlo ma to, lebo si ju mal na trase a nezmienil si sa o nej. Pamätám si že je kúsok pod chodníkom, tuším nič veľkolepé, ale pekné spestrenie.

Martin knor

Nie, v tej som este nebol. V januari som bol v okoli Rokosa 3x a pozrel som aj nejake dalsie jaskyne, ale nie tuto. Este sa tam zopar krat chystam.

Daulagiri

Kedysi som šiel skoro okruh z N. Rudna na Košútovu skalu, Rokoš a Predný Rokoš do Ješkovej Vsi. Krásne končiny, ešte tam určite niekoľkokrát pôjdem, krasové oblasti sú topka. A do Košútovej jaskyne si nenakukol, či tam si už bol?
Inak tie domy v Omastinej vyzerajú fakt pekne.

Anonymized_25093

Tiez som tam bol viac krat. Velmi pekne miesto. Naposledy som sa tam zatulal ked som schadzal dole a objavil pekne miesta

Antenkar

Ja som to na jeseň 2018 prešiel z U.Podhradia po modrej na Rokoš a späť po červenej cez Kňažine lúky a Uh.hrad. Miesto pri pamätníku na Rokoši bola vtedy na jeseň tak krásne a vyžarovalo takú energiu, akú som dlho nikde necítil. Určite sa tam ešte vrátim.

TomXX

Veľmi podobný okruh sme absolvovali v marci 2015, Omastiná ma tiež očarila.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma