Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Ticha dolina - lietadlo

Gpskar

Ahojte, tie suradnice sa podarilo niekomu ziskat?

Martain

Zdravim rast, mohol by som aj ja odstat GPS suradnice? Vopred dakujem.

-m-s-

Rast

kazdy chodnik musi zacinat v doline :-) freemaps nie su presne...

Tomas4

V ktorom sprievodcovi to je popisane neviem, nevlastnim ziadneho... Ale googlenim po internete som okrem tej starej fotky z nejakeho casopisu L+K a nejakej novsej kde to uz je v stave ako na videu, nic nenasiel.

Tomas4

Chodniky nejake vidno na freemap.sk problem je ze ziadny znich nie je kompletny alebo nezacina priamo v doline. V zime a tam urcite nechystam, aj tak co by som pod snehom nasiel?? Ide o to ze neviem ci je to na svahu Knazovej kde ide chodnik dolu z doliny cca od tej chaty/horarne. Alebo skor trafit chodnik co ide cez hreben Gresova Hlina Knazova, ten by mohol zacinat niekde zaciatkom doliny Hliny. Alebo to vobec neni na svahu Knazovej ale na svahu Liptovskej Tomanovej. Ak by som ta mohol poprosit o viac informacii. A zaujimave vediet ze lietadlo vyhodili do vzduchu, lebo som videl nejaku fotku z 80-90 rokov a to bolo este v celku, tak mi bolo divne ze by z neho laviny narobili len tolko plechu ako zo senika...

Rast

Inak lietadlo nie je Juncker, ale Junkers, po spadnuti bolo relativne cele, je este fotka po dopade. Nieco sa rozkradlo a inak ho potom vyhodili do vzduchu. Moc sa o tom nevie, asi to bolo zakazane a potom "ochranari"

Rast

Suradnice netreba, vedie k tomu krasny chodnik, je to popisane dokonca aj v jednom sprievodcovi. Nie je to problem sa tam dostat, ale nie je dobry napad tam ist v zime.
Ked tak napis. Ale inak sa to tu riesilo niekde, alebo je tu aj niekde fotka odtial.
Da sa to najst celkom jednoducho, nie ako ti mantaci v tom videu :-D v podstate ide k tomu krasny chodnik...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov