Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako sme označovali vrcholy pre nový OTO

Diskusná téma K článku: Ako sme označovali vrcholy pre nový OTO

Ak sľúbi niekto niečo spraviť, som tak naivný, že si myslím, že to aj spraví. Po vyše dvoch mesiacoch čakania na označenia vrcholov pre nový OTO 24 vrcholov MK v BSK a zistení, že sľub zostal sľubom, vzal som veci do svojich rúk. Známa mi vytlačila na A4 označenia štyroch kopcov nad Bratislavou, a keďže som mal deň dovolenky, mohol som vyraziť. Kamarátka sa pridala, „lebo ve dvou se to lépe táhne“.

Bazajac

Pokiaľ ide o lesopark a prípadnú ťažbu v ňom, doporučujem si naštudovať fakty, aby sa nešírili polopravdy.Je plánovaná zóna "B",kde je za určitých podmienok ťažba povolená:
reality.etrend.sk/…/bratislav…

Miroslav Svitek

Soňa, ja to viem, ale stále sa jedná o Lesopark, ktorý má byť na relax pre obyvateľov Bratislavy. To je ako s ťažbou v NP. Darmo nebude ťažiť štát a budú ťažiť urbárnici. Pokiaľ nezastavia ťažbu všetci vlastníci, je zbytočné hovoriť o Lesoparku ako mieste pre relax. A nikde nie je napísané, koľko kto vlastní a kde. Takže človek ide lesom, je hlasne deklarované v médiách o zastavení ťažby a na troch miestach, kde je najväčší pohyb verejnosti v Lesoparku sa ťaží. Potom sa človek pýta, tak takto vyzerá zastavenie ťažby a prehodnotenie využívania Lesoparku? A čo urbárnici spravili v Lesoparku pre verejnosť?

Sona

Inak, Miro, k tej tazbe v lesoparku: na tomto uzemi nehospodaria len mestske lesy BA, ktore naozaj tazbu znizili o dve tretiny uz pred par rokmi, ale su tu aj statne lesy a sukromni vlastnici.

Sona

Oblastný turistický odznak. Miro napísal ešte jeden článok, kde viac vysvetlí, vyjde onedlho.

Peter61

12:49 jjano
venoval som tejto téme ranný song.
Treba si precvičiť mozgového závita. A/alebo prečítať celý článok zo západnej gubernie našej džamahírie.

Miroslav Svitek

Včera sme s kamarátmi boli označiť Gajdoš, Kamennú bránu a Peprovec.
Šli sme tak, lebo Ivane to z domu na stretnutie bolo najbližšie.
Potlach bol k desiatemu výročiu založenia v roku 1999. V roku 2019 uplynulo 30 rokov od založenia Biateca.
Pre prvých 60 záujemcov o plnenie podmienok 24 vrcholov MK BSK budem 15.2.2020 na Tŕstí rozdávať Zýznamník v papierovej podobe. Inak ho môžem zasielať v elektronickej podobe.

Martin knor

Preco ste sli na ten Jeleni (Mysi) vrch tak divoko? Chodieval som do tych oblasti od predposlednej zastavky elektricky okolo domova dochodcov a cez vinohrady. Je tomu vsak uz cez 15 rokov, mozno sa teraz cez vinohrady ist neda.

Zaujal ma Pisany kamen. Tam som este nebol.

Samkoh

K záverečnému odstavcu: keď by to malo byť 30.výročie toho potlachu, tak to bol asi buď rok 1989, alebo 1990, nie?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov