Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nový OTO 24 vrcholov Malých Karpát v BSK

Lubo

Pridal som do clanku:

  • schematicku mapku,
  • odkaz na mapu so vsetkymi vrcholmi v jednom linku
  • GPX subor na stiahnutie
Tomas33433

Dobry den, a ako je to teraz s Devinom, ked je zatvoreny? Da sa to nejako alternovat?

Miroslav Svitek

Dnes som dal dole pásky a euroobaly na Hrabovine a Krásnom vrchu. Sú tu namontované kovové označenia, tak nech nešpiníme zbytočne prírodu. V piatok sme boli na Švábskom vrchu a Devíne. Okolo neho kopec ľudí a dalo sa kúpiť aj jesť a piť.

Ivo K.

Skalka sa na starých mapách uvádza ako Zrkadlisko, čo preložili z nemeckého názvu v mapách z 19. stor. Spiegelberg. Možno preto to neskôr zmenili na Skalku. Ale však vieme o ktorý kopec ide :-)

AdamJ

Dobrý deň, ako zástupca rekreačných turistov sa spolu s rodinou tejto výzve veľmi tešíme. Značené trasy v MK máme väčšinou pochodené a vďaka tejto výzve sa dostaneme na veľa miest, ktoré sme ešte nenavštívili. Včera sme navštívili Kršlenicu a Klokoč, taká značená klasika na úvod, zvládla to aj tehotná žena ????. Už teraz sa nevieme dočkať ďalších túr, aj keď tehulu už budeme musieť nechať doma. Takže za nás veľké ďakujeme.

PS: Dúfam že "hromadné" fotografie troch ľudí na vrchole sa budú uznávať!?

Miroslav Svitek

Ja som včera bol na Kukle a Geldeku. Nádherné počasie.Potešilo ma, keď som na Geldeku našiel zápis z 1.4.2020 od turistu z Bánoviec nad Bebravou, ktorý sem vyšiel v rámci plnenia OTO 24 vrcholov MK BSK.

Tom345

Ahojte, ja som zatial za ostatne dva tyzdne navstivil 8 kopcov z OTO24. Ak by mal niekto otazku k nim, mozem podat hlasenie.

Klokociny
Velka Bana
Sakrakopec
Mysi vrch
Strmok
Okopanec
Peprovec
Maly Javornik

Miroslav Svitek

Včera sme znovu označili Kamennú bránu, nakoľko niekto odstránil značenie umiestnené 25.01.2020. Vlado, vďaka za upozornenie! Označenie je oproti pôvodnému v sedielku pod skalou s dreveným krížom na mohutnom strome, kde je aj veľmi stará, drevená a hlavne vyblednutá tabuľka s ťažko čitateľným označením Kamennej brány. Tak snáď toto vydrží dlhšie. Ale beriem ako dôkaz aj fotku pred trampským flekom pod skalou.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum