Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bratislavské kaverny (pokračovanie)

Diskusná téma K článku: Bratislavské kaverny (pokračovanie)

Nadviažeme na predošlé putovania za úkrytmi delostrelcov a ich munície z obdobia Veľkej vojny. Nateraz sa z okolia Rosslerovho lomu, Kamzíka a Dúbravky presunieme na Dlhé diely pod Kráľov vrch. Prehľadáme Sitinu. Zameriame sa na miesta nad Lamačom a Hornou Mlynskou dolinou. Využijeme na to jesenno/zimné obdobie bez vegetácie, ktoré nám pomôže pri hľadaní ďalších kaverien.

Bazin

MidoB, teraz sa luka ide oplotit a vraj tam budu past kozy

Tomka

Vidím, že v Malých Karpatoch je stále čo objavovať.

Martin knor

Takto si predstavujem turistiku v sekcii rodicia s detmi. Preco vlastne v tej sekcii nie je?

MisoB

Pripomenul si mi dávne časy, keď sme s partiou "objavovali" bunkre pod Kráľovým vrchom. Žiadne info vtedy nebolo k dispozícii, takže fantázia bežala na plno.
Kráľova lúka (resp. Pasienok - viď vojenská topo) bol kedysi sad družstevných čiernych ríbezlí (možno tam ešte nejaké kríčky prežívajú), neskôr to zarastalo černičím.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma