Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Topánky Prabos Pular

Diskusná téma K článku: Topánky Prabos Pular

Opäť sa mi dostali do rúk (na nohy) topánky českého výrobcu Prabos, tentokrát model Pular – určený do tvrdších podmienok, s komínom takým vysokým, že som si pri prvom pohľade kládol otázku, či sa v krabici pod baliacim papierom neskrývajú čižmy. Na stránke výrobcu sa predávajú v čase písania recenzie za 191,60 € alebo 4 790,- Kč. V článku nájdete najprv popis, všeobecné skúsenosti a hodnotenia. Trpezlivých čitateľov so záujmom o detail čaká na konci ako príloha denník, kde som si zapisoval skúsenosti z rôznych vychádzok a túr.

PaliT

Pre ostatných: ťapká sa s nimi dobre, držia fajn a pri srdci hreje dobrý pocit, že nebudem mať v skrini na turistické propriety železiarstvo, lebo sa ktosi nevie uskromniť a chce mať na každú špecifickú príležitosť nakúpenú ďalšiu položku, prípadne je gramár a vadí mu 200g železa v batohu navyše.
Ergo, výstupok na päte mi ušetril nutnosť kupovať ďalšie mačky len preto, aby som nemusel chodiť cez jarné snehové pole s vertikálnymi hrotmi. Sancta simplicitas!

Phalike

@Peter61: Ani tento Slovan tak neučinil ;) "Mačky som len skusmo nasadil doma, ale počas testu som v nich nechodil."

Peter61

Starí Slovania by si na ťapkanie po snehu neobuli francúzske rysie mačky s vertikálnymi prednými hrotmi.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma