Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hubovský okruh – náučný chodník v zime

Diskusná téma K článku: Hubovský okruh – náučný chodník v zime

Už dlho mám v pláne túru na Kútnikov kopec nad Ľubochňou, pretože tento kúsok Veľkej Fatry mám preskúmaný minimálne. Ale vždy mi do toho niečo vošlo. Príliš teplo, príliš zima, príliš mokro, s deťmi veľmi dlhé a podobne. Začiatkom februára 2020 pripadlo konečne trochu snehu, rodičia prisľúbili, že postrážia vnúčence a nám viac netreba – vyrážame na výlet!

Martin knor

Uf, do tych oblasti som sa chcel tuto zimu vybrat na snezniciach. Myslel som si vsak, ze tam snehu niet. Tak o rok.

Tomka

Pekne.
Toto mám v pláne už pár rokov, ale radšej v čase vegetácie, lebo tam to aj krásne kvitne.

Daulagiri

Bol to super víkend, hlavne druhý deň sme boli už dosť fyzicky načatí :-)
Že je niečo aj na Kútnikovom kopci som nevedel, možno dakedy zájdem omrknúť.

Adushka

Vďaka za milé slová, Maťo, tak ste si to tiež užili :) No, ak sa do tých končín dostaneš piatykrát, tak choď aj na toho Kútnika, budeš prekvapený z tých skál :)

Daulagiri

Peknú zimnú prechádzku ste mali, aj počasie a snehové podmienky vám vyšli parádne.
My sme tu boli s Phalikem potom počas valentínskeho víkendu, ale takéto slnečné počko sme tu nemali. Info o snehu Phali čerpal od Vás. Šli sme z Ľubochne a prespali na sene v senníku, parádne pohodlie. Od Ľubochne po Chabzdovú sme putovali panenským snehom, nádhera.

Je mi až zvláštne že som v týchto končinách VF bol už štvrtýkrát. Kedysi som ich objavil vďaka jednej peknej fotke senníka na nete a zapáčilo sa mi tu. Je tam ozaj pekne. Ale na samotnom vrchu Kútnikovho kopca som ešte nebol.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma