Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Barborka na Lenivej

Diskusná téma K článku: Barborka na Lenivej

Výstavba na Lenivej sa nedávno "preslávila" stavebnou aktivitou armádneho generála. Na mieste niekdajšej vojenskej chaty Barbora sa rozhodol postaviť súkromný rekreačný objekt. Aby sa upokojil rozruch okolo kontroverznej výstavby na území Národného parku Nízke Tatry, tak generál pre verejnosť vybudoval v sedle Lenivej malú turistickú útulňu Barborka.

Daulagiri

Samozrejme bolo to pekné divadlo na odvedenie pozornosti. Ale škoda jej, čo by sme dali za takúto chatku v rôznych iných končinách hôr.

-OB-

25.9.2022 večer, Barborka zamčená. Dvě masivní kladky. Kamery všude kolem, monitoring online. Tahle útulna byla "pro turisty", podle mého názoru, postavena pouze "naoko". Soudruh generál tady zahrál pouze takovou habaďůru, aby se na věc zapomnělo.

Sona

Politická korektnosť? Tam predsa nebola žiadna politika, ale podnecovanie k ničeniu majetku.

TomXX

No jo, politická korektnosť je v dnešných časoch potrebná :)

TomXX

príspevok zmazaný pre nesúlad s pravidlami HIKING.SK

Anonymized_25093

Bol som sa tam konecne pozriet. Objekt zamknuty na 2 kladky a za sklom bol text ze si za zatvorenie mozeme sami (akoze turisti). Neviem ci z fotky sa to da poriadne precitat uz je to vybletnute.

Pafi

Ahojte, v tomto prípade a pri takomto vývoji bude asi dobré/nutné túto útulňu odstrániť z Hiku, či?

Adina

Zastavili sme sa pri "útulni". Veľmi som bola zvedavá. Pochopila som, prečo "útulňu" zatvoril. Veď je postavená len pár metrov od domu. Postavil stavbičku, zdôvodnil. Zatvoril, zdôvodnil. A keď už stavbička stojí, využije pre seba. Veď prečo by búral. Vedel veľmi dobre, prečo ju staval.

Kelna

Značka sa nezruší.Chodník sa posunie, pozemok od chaty až pod kopec v smere na Beňušku sa oplotí a basta.Veď ktorému z Vás by sa páčilo aby sa Vám po vašom pozemku prechádzala cudzia osoba a ešte Vám tam aj nocovala vo vašej záhradnej chatke. "Útulňa Barborka .:Zastierací manéver, ktorý však netrval dlho .
Božie mlyny melú pomaly ale isto NAKAme sa prekvapiť.

Sona

Stále zamknuté. Pohľad cez horné okno žiadne zjavné poškodenie interiéru, ktoré má byť dôvodom zatvorenia, neukazuje.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma