Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Od Burdy až na Gerlach 5.

Diskusná téma K článku: Od Burdy až na Gerlach 5.

Už je to dosť dávno, ako som sem pridal prvý článok ohľadom najvyšších vrcholov pohorí. Vlastne to bol aj celkovo môj prvý článok. Na najvyššie vrchy som samozrejme nezanevrel, len som akurát vždy uprednostňoval opis iných túr, a tak mi už na opis najvyšších vrcholov neostával čas.

+Iko+

:) prešiel som všetkých 56, posledný vlani v lete Kremenec v Bukovských vrchoch...paráda

Tomas Vohlarik

Ok, dik - mal som ich v zozname vsetkych geomorfologickych celkov, len nie medzi pohoriami. Neviem ako sa dohodlo co bude medzi pohoriami a co nie.. Pamatam sa, ze ich tusim najprv bolo len 53..
Pozrel som si aj kamaratovu tabulku tych 56 je prakticky istych, z tych 4 pridanych je tam jeden rozdiel a to Oravska vrchovina. Nejake rozdiely su aj v ostatnych celkoch. Mohlo by sa to uz nejak ujednotit, bo ked idem na 95% z tych bodov tak je to pre mna celodenny vylet, kedze byvam pri Seredi :-)
Je to sranda a bavi ma to hladat v terene hlavne take nezname a krizom alebo hribikom neoznacene vrcholy. Hlavne vrcholove kamene bez tyci, zarastene v krikoch alebo trave :-)

Pavel Forgáč

Tomas Vohlarik - pribudli Zemplínske vrchy - Rozhľadňa, Bodvianska pahorkatina - Líščí vrch, Šarišská vrchovina - Za horou a Oravská vrchovina - Kýčera. Tu je aj tabuľka, ktorú robil kamarát: drive.google.com/…/view?usp=s…

tam sú všetky vyznačené.

Martin knor

Fiha, na Velkom Polome bola nadherna vysoka smrecina, ked som tade siel. Ale posledne vidim pod smrekmi zelene ihlicie aj vo Vtacniku ci v Povazskom Inovci.

Na Velkej Javorine som bol 2x, ale druhy raz som na nu siel cez Jelenec neznacenym hrebienkom z Cetuny v zime na snezniciach. S mnozstvom snehu to bol nadherny vystup. Zostup ciastocne po modrej znacke uz tak pekny nebol.

Martin63

V rámci výstupov na najvyššie vrcholy Slovenska (podľa Kelleho knižky) som bol na Polome začiatkom APRILA 2015. Rozdiel? Lesy ešte neboli tak zničené (hore to bolo dosť temné, skoro mordorské) a hlavne - pár dní predtým napadlo dosť snehu, tak som sa predieral neprešľapanou modrou značkou a zapadal po kolená (ba aj vyššie) až po červenú, kde to bolo už o niečo lepšie. A práve na ten výstup tak rád spomínam.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma