Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Brezno, Dedečkova chata a Bystrianska jaskyňa

Diskusná téma K článku: Brezno, Dedečkova chata a Bystrianska jaskyňa

Konečne sa mi podarilo zladiť kalendár tak, aby som mohol navštíviť Čierny Balog a Vydrovskú dolinu počas akcie Deň stromu. Keďže to bolo od štvrtku do nedele, tak bolo potrebné vymyslieť niečo aj na turistické vyžitie a návštevu niečoho zaujímavého v okolí. Príroda je naokolo nádherná, a tak z množstva námetov si turista ani nevie vybrať. Je toho tak veľa. O trasy tu určite nejde, je ich mnoho, či už oblasť Poľany alebo Nízkych Tatier, len si vybrať. Nakoniec sme sa s priateľom dohodli na trase tak, aby sme mohli navštíviť Bystriansku jaskyňu, v ktorej som ešte nebol.

Martin knor

Tieto oblasti poznam, motal som sa tam aj mimo znaciek. Inak, zda sa ze tuto Velku noc navstevu Zemplina vynecham :-( .

Tomka

Tak si zavítal aj na Horehronie!:-)
Som rada, že sa Ti páčilo.

FunTTomas

sväťo: áno, je to tak. hlavné námestie v Brezne od revolúcie prešlo pozitívnymi zmenami. To, že je z centra preč benzínová pumpa a autobusová stanica urobilo veľa. Následná rekonštrukcia veľmi pomohla vzhľadu námestia.

Svatopluk Štěpánek

B.B. - Zvolen - Brezno s odbočkou do Tisovca, to je moj adoptovaný rodný kraj.
Brezno neuveritelne skrásnelo, aj keď pripúšťam, že srovnávam rok 1978 a terajší stav. V roku 1978 a ďalej bola na hlavnom námestí autobusová stanica tj ruch, hluk, prach a špina.

Gusto

oprav si pls ...v Brezne nie je socha Martina Rúfusa, ale Martina Rázusa

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma