Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako som pod Nevoľným hodil papuliaka

Diskusná téma K článku: Ako som pod Nevoľným hodil papuliaka

Niektoré túry sú zaujímavé tým, čo počas nich vidíte, iné tým, čo počas nich zažijete. Avšak najlepšie je, keď sa tieto veci spoja. Teda, keď počas túry vidíte množstvo atrakcií a zároveň sa prihodí čosi nezvyčajné. Presne taká bola prechádzka z Nevoľného, na ktorú som sa vybral koncom zimy.

Pavel Forgáč

Niečo podobné sa mi stalo vo Volovských vrchoch počas výstupu na Zlatý Stôl. Hore som išiel po poriadnom lejaku, a tak kým som sa dostal pod hrebeň som bol celý premočený. Potom som sa v hmle stratil v jednom polome a nevedel som nájsť kam značka pokračuje. Ako som tam tak už zúfalí pobehoval, tak ma mi šmyklo na jednom klzkom konári a ja som to zaparkoval rovno do čučoriedok :D. Aspoň to bolo mäkké pristátie.

Pafi

Dobre ty. Štós poznám, Ihráč mi chýba čiže vďaka za tipy.
P.S.Neolizujte železné zábradlí:o)

Martin knor

Boro, dobre :-). Inak, zihlava je jeden z dovodov, preco chodim na turistiku v rifliach.

Peter61
kedy bude článok "Ako som pod ***** hodil tyčku" ? -)
nezažil som a na parťákov a AMS nebudem bonzovať
Boro

Martin, mne sa stalo, že rza sme na vandri išli uzučkým chodníkom cez asi metrovú žihlavu. Samozrejme sme mali na sebe len tričká a kraťase a tak sme držali ruky nad hlavou žihlava nám dobre masírovala nohy. No a pretože som nevidel na chodník, zakopol som a zvalil som sa s batohom rovno do žihlavy. Najhoršie bolo, že z batohom na chrbte som sa nemohol postaviť .Až keď som sa prevalil nabok, akosi som to zvládol. Kámoš sa takmer do....al od smiechu, a ja červený ako indián v ruji, som sa hodil celý do potoka, čo síce vôbec nepomohlo, zato však kresba na mojom tele vyzerala oveľa lepšie. Ešte v noci v spacáku mi brnelo celé telo.

Tomka

Jedno je isté - na túto túru len tak ľahko nezabudneš!:-)

Martin knor

Danka, mne sa mozno viac pacil okruh cez roklinu pod Kanilasom, Ostru horu, Jastrabsku skalu, Prieboj, Horny chlm a hrebenom spat na Ihracsku pilu, bol vsak "bez prihody" :-D.

Tomka

Martin dobre som sa bavila už keď si mi poslal mail. Teraz je ten opis ešte živší. Som rada, že si to v zdraví prežil.
Parádny okruh!
Čím ďalej, tým viac sa mi páčia naše sopečné pohoria.

Jana T.

Moje nervy. Pekne si si dal.:) Krásne miesta!

Peter61

mladšie ročníky by mali helmetcam a strhujúce vydeo

K2

V duchu hesla: "Zazitok nemusi byt pozitivny, hlavne, ze je silny." :-D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma