Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako sme sa motali Štiavnickými vrchmi - 2. časť

Diskusná téma K článku: Ako sme sa motali Štiavnickými vrchmi - 2. časť

Tretí deň nášho vandru Štiavnickými vrchmi je tu. Ráno nás okrem slnečných lúčov budí tatrovka, ktorá už od skorého rána smradí na neďalekej ceste a šofér nakladá drevo. Zbalíme si veci a vraciame sa na miesto, ktoré sme večer opustili - pred bufet pri jazere. Reku tu sa naraňajkujeme. Peter však zahlási, že „mosí ít“ a že ide opáčiť chatu, v ktorej sme chceli večer skončiť, či náhodou nie je otvorené.

Martin knor

Si to nepriznate, ale ten zamocek Marcus Vas pritahoval ako magnet. Ved ste chodili iba okolo neho :-D.

Vcera som bol na Revisti a nasiel som si na gatiach pochodovat 3 klieste. Nastastie, na mne nebol prisaty ziaden.

Zdenči

Teraz v mape vidím, že to bolo len kúsok...no škoda...dáme to nabudúce

Daulagiri

Veru pekné túlanie chalani. Kraj na jarnú turistiku ako stvorený. Akurát s Chrústova ste mohli ísť radšej na Kamenné more do Vyhien alebo smerom na Bralce do Hliníka. Tá dolina na Bzenicu je v podstate nuda.

Bazin

a tym to by som aj chcel podakovat soferom a milej pani dispecerke SAD Ziar nad Hronom, ktorý zabezpecili navrat mojich vandráckych topánok. Veeeelka VDAKA!

Janabilesova

Krásne fotky aj vandrovačka. My sme sa túlali po Štiavnických vrchoch v auguste s prespávaním v Štiavnických Baniach a na kliešte sme nenarazili :-)

Boro

Jój, ako sa to len dobre číta.A tie krásne chvíle v čarovných domčekoch a pod. Podľa mňa by si mal napísať ešte aj tretie pokračovanie, v ktorom by ste to všetko zhrnuli, vysvetlili nevysvetliteľné atď. Paráda.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma