Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako a kam na turistiku cez Veľkú noc počas epidémie koronavírusu

Diskusná téma K článku: Ako a kam na turistiku cez Veľkú noc počas epidémie koronavírusu

Hoci vláda obmedzila cez blížiace sa veľkonočné sviatky pohyb ľudí a prikázala im zdržiavať sa vo svojom okrese, mnohí turisti majú to šťastie, že v ich okrese sa nachádza niektoré z našich početných horstiev. Predpovede počasia na veľkonočné obdobie sú také, že turisti bývajúci v nížinách zrejme obohatia svoj slovník o niekoľko neslušných slov. Tí ostatní sa pravdepodobne vo väčšej miere vyberú do okolitých hôr. Prinášame vám súbor opatrení, ako sa správať pri túrach tak, aby ste seba ani ostatných nenakazili koronavírusom.

Iwanna

Ad "aspoň štyri-päť metrov pri prechádzke"- tato rada bola dana v kotnexte (kopirujem zaciatok vety) "ak už športujete v pozícii priamo za sebou". Pride mi nestastne vytrhavanie rad z ich kontextu, podobne ako pred ca. tyzdnom pre povinne ruska na verejnosti. ** Inac hranica okresov BB a RK na hrebeni N.Tatier bez hliadok :), snehu miestami celkom dost - velmi obcasne (napr. stupanie z Hiadel.s. na Prašivú) je dost zladovately, ale postacili mi palicky (nesmeky do ruksaku ale v ramci opatrnosti nezaskodia).

Peter61

rozostupy:
aspoň štyri-päť metrov pri prechádzke, desať metrov pri behu či bicyklovaní v miernom tempe, aspoň dvadsať metrov pri cyklistike v intenzívnom tempe.
odomknuté
dennikn.sk/…/?cst=27fe47edc86…

Peter61

Pri monitoringu uznesenia vlády Slovenskej republiky o obmedzení pohybu bolo zistené, že väčšina návštevníkov horských oblastí pochádza z cudzích okresov, a preto je otázne, či je toto nariadenie dodržiavané.
hzs.sk/…/monitoring-situacie-…

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov