Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dve staré bludičky

Diskusná téma K článku: Dve staré bludičky

Rudo mi zavolal asi tak desať dní pred akciou. Ešte som sa ani nestačil začudovať, že čo mi tak nenazdajky volá, a už to vychrlil: "Ahoj starký, tak čo, dostal si pozvánku a hlavne – ideš?" "Rudo, dostal, vlani som nebol, ale tento rok by som veru rád išiel."

Jannicko

Skvelé čítanie.
Minulý týždeň som dočítal Karpatské hor(s)ké, tak ma objav ďalších článkov na hikingu veľmi potešil ????????

Zdenči

Tiež sa mi už pár krát s kamarátmi stalo, že sme sa zakecali a minuli odbočku alebo sme hľadali miesta, ktoré niekto z nás poznal z minulosti a dnes sú natoľko zmenené, že sme ich nespoznali. Chlapi takéto blúdenie pochopia. Horšie je zablúdiť so ženou, tá ti to bude do smrti vyčítať :-)

Boro

Mal som kamaráta, ktorý na tradičnom pochode, ktorý prešiel x-krát , sa rozhodol ukázať svojej manželke ako dobre to tam pozná. Po vyše dvojhodinovej absencii obidvoch, keď už sme sa rozhodovali, či ich hladať alebo nie, sa konečne objavili.Ona bola červená jak ruža, spotená, dotrhaná a om sa stále tváril akoby sa nič nedelo. Keď sme si z neho robili srandu, že zablúdil, tak nám povedal toto : Ja som nezablúdil, ja som len išiel inou cestou ako vy. A jeho žena na to : Tak mi vysvetli, prečo sme štyrikrát museli lizť cez plot zvernice. A bolo.

TomXX

Niečo na tému blúdenia - kamoš hovorí, že GPS má tú výhodu, že sa s ním dá blúdiť oveľa presnejšie :)

Tomka

Pobavilo.
To vie naštvať, keď človek zablúdi tam, kde to dobre pozná.:)

Svatopluk Štěpánek

Pekný príbeh, ako zvyčajne.
Mne sa podarilo "zahovoriť" sa sám zo sebou. Šiel som z Polichna do Ľuboreče a tak sa zamyslel, možno pod vplyvom krásneho amfiteátra pri zostupe, že som zabudol odbočiť z doliny.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma