Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Roháčka od klenovskej strelnice a späť

Diskusná téma K článku: Roháčka od klenovskej strelnice a späť

Život niekedy zamieša karty, radikálne zmení plány. Náhla zmena v tom mojom ma dočasne sťahuje na východ. Po prvotných, smutných dňoch sa začínam so situáciou vyrovnávať a istým spôsobom nedobrovoľnú sťahovačku plánujem využívať vo svoj prospech. V čase hodín voľna sa túlam po okolitých horách. Tu naberám silu a energiu pre ďalšie dni. Prechádzam si miesta, ktoré som už dávnejšie chcela navštíviť.

Adina

Roman, keby si sa rozhodol navštíviť Roháčku doporučujem zájsť aj na Koľvek. je to nádherný kopčok. Bola som tu, popis bude v článku, ktorý som poslala na hiking. Toto ty s chlapcami určite stíhate.

Martin knor

Peto, nebud lenivy a trochu sa pohrab na Internete. Mozno by stalo za pokus napisat do okienka "Jarovnice".

Peter61

martin :-)
ad. 31.5.2020 21:59 martin knor
to je 100 % ako Windows = pravdivá a nič nehovoriaca informácia

Martin knor

Na Rohacke som bol den po velkej prietrzi mracien a naslednej povodni. V celej Kluknave susili koberce...

Čaky

Rohačka je nádherný vyhliadkový kopec s množstvom zaujímavostí, Najvyšší bod patrí katastrálne obci Margecany, no vyhliadka (rozsypaná skala) s krížom a sochou je už v katastri obce Hrabkov. V okolí je viacero vyhliadkových brál ktoré ponúkajú nádherné výhľady všetkými smermi, no sú mimo značkovanej trasy. Osobne som na tento vrchol už vyšiel nespočetne veľa krát z každého smeru no najkrajšia trasa je podľa mňa z Obce Hrabkov, akurát ,že tam nie je oficiálne značkovaný chodník. V obci sa nachádza aj Pizzeria s príznačným názvom Rohačka :) odporúčam ;) Každopádne tento nádherný vrchol na hranici Šariša a Spiša každému odporúčam ... :)

Peter61

kukni na vrstevnice, to je iné stúpanie :-)

Adina

Zlta lakala. Zahrnula som ju do nasledujucej turicky :-).

Peter61
Pekná túrička, po žltej z Margecian by to bola už túrka : 700 m. -)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma