Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dotkla som sa Nórska - výstup na Hesten

Adina

Ja som mala pocit z tých kopcov, že nie je reálne sa na ne dostať a pozrieť si krajinu z vrchu. Odtiaľ je na ňu impozantný pohľad. Preto ma potešilo, keď tie možnosti boli. Je pravda, že niektoré boli krkolomné - Reinebringen, kde museli z dôvodu devastácie (veľký sklon, veľa turistov) na chodník dať schodíky, aby sa vôbec ľudia dostali na vrchol.
A čo sa týka množstva turistov. bolo ich veľa. preto sme sa snažili, aby sme začali túričky čo najskôr ráno.

Martin knor

Pekne. Ked som bol v Norsku pred mnohymi rokmi, tak tam turistov vela nebolo. Respektive sme si vyberali trasy, na ktorych sme nestretli ani nohy. Pamatam si, ako som v jednej hustine vyplasil losa. Je to neskutocny kolos.

Adina

Dík Maťo. Podobných túričiek sme urobili niekoľko, Každá bola úžasná.
Dnes už nieje problém plniť si aj tie vzdialené sny. Mne sa to podarilo po šesťdesiatke :-), skôr to akosi nešlo.
Až tu v článku som si všimla, že som spravila chybu v rokoch. Neviem to teraz skontrolovať, lebo nie som doma. Ale zájazd s cestovkou bol v roku 2017, náš road trip 2019.

Daulagiri

Pekná túrka v nádhernom kraji a tie fotky s inverziou, špicatými horami a morom sú fantastické. Tá Segla je topka!!!

Nórsko je bezpochyby jednou z najkrajších krajín na planéte Zem, môj veľký sen, ktovie možno raz, keďže pár snov som si už splnil :-)
Akurát pred pár dňami som čítal jeden časopis venovaný Nórsku, na fotke tam bola aj Segla. A veľmi pekné fotky a videá nielen z Nórska, ale aj z iných krajín sú napr. tu: bernartwood.cz/cs/

Vďaka za podelenie sa zo zážitkami.

Adina

Dík Adush. Ano minulý rok. Bola to jedna z najkrajších dovoleniek. Veľa zážitkov, veľa sme videli. Nórsko je úžasná krajina :-).

Adushka

Adi, krásny výlet a úžasné fotky, v dobrom závidím. To ste boli vlani? Lebo vo faktoch k článku je 2017, ale ak som správne čítala s porozumením, tak to bolo 2019.. tam raz musím ísť, a tiež takto ako road trip :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma