Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: NCH osadami Krásna nad Kysucou

Diskusná téma K článku: NCH osadami Krásna nad Kysucou

V článku by som vás chcela pozvať na nenáročnú prechádzku okolím horských osád patriacich ku Krásnu nad Kysucou. Niekoľko z nich sme po prvýkrát navštívili v októbri minulého roka počas pekného babieho leta. Osady sú roztrúsené v pohorí Javorníkov smerom k Vojtovmu vrchu a Kykuli. Trasu sme volili tak, aby sme si urobili okruh.

Janabilesova

Ano, suhlasim. Hoci vyruby pribudaju aj tu, stale sa tu daju najst pekne miesta. Okolie Vojtovho vrchu sa rozhodne oplati.

Janabilesova

Pri osade U Jantov pribudla na vŕšku Diel nová rozhľadňa. Stojí na kraji lúčky a lesa, aby tu boli pekné výhľady na Krásnom nad Kysucou. Odporúčam sem odbočiť a navštíviť toto miesto.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma