Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kremnickým hrebeňom z kúpeľov do kúpeľov

Diskusná téma K článku: Kremnickým hrebeňom z kúpeľov do kúpeľov

Pri poslednej výprave do Kremnických vrchov k runám na Velestúre som si uvedomil jeden fakt. Úsek červenej značky na juh od Troch krížov je moja terra incognita. A prázdnota v našich mapách láka, nutkanie zaplniť biele miesta je neodolateľné. A tak, keď sa mi neočakávane uvoľnil v predĺženom májovom víkende jeden a pol dňa, prekonávam vlastnú pohodlnosť a neváham. Neplánovane zbalím batoh. Môžem vyraziť za svojím spôsobom novým dobrodružstvom.

Martin knor

Uf, v tom rocnom case by som vecer cez Flochovu nesiel.

Ale tou zelenou som siel pred 2 rokmi na Son.

TomXX

Tiež ma to tam ťahá, vyzerá to na dobrú divočinu, kde človek nestretne veľa ľudí :)

Daulagiri

Pekná túra v málo známom kraji. Ale na mňa je to moc dlhá trasa takto na jeden deň. Človek si nestíha vychutnávať zaujímavé miesta.
Na Flochovej som bol pred mnohými rokmi (ešte tam neboli žiadne tabuľky označujúce vrchol) a ten smrekový les s čučoriedkami patrí k najkrajším aké som kedy videl. V zime som tam zas dlho blúdil. Na Skalke a pri feratách som bol pred pár týždňami na bajku, aj sedlo Tri kríže som navštívil kedysi. No celkovo zvyšok trasy nepoznám. Ale mám tento hrebeň v pláne, lenže opačne na 2-3 pohodové dni s prespaním na Cabanke. Tak vďaka za pripomenutie tohto plánu.

Peter Šufliarsky

Pekná túlačka,..do Kremnmických vrchov sa rád vraciam. Zhodou okolností som tam bol včera, ale oproti tebe som išiel len taku light verziu zo Skalky a spod Svrčinníka som sa vrátil a zostúpil do Dolného Harmanca. Pre inšpiráciu pridávam tip na vyhliadku pod Tablou (smerom na Handel). Pozor na vyhliadku vedie vzdušný asi 1m široký hrebienok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma