Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Slovensky raj

Diskusná téma Slovensky raj

Dobrý deň, chcem sa opýtať ci mam tuto trasu v poriadku a ide v dobrom smere kedze su tam aj nejake jednosmerky : https://imgur.com/a/BUijbWV prikladam screeny ... Dalej sa chcem opytat na tie retaze po nich sa splha ci sa len pridrziava a ci tuto turu zvladne v pohode aj holka dakujem za odpoved

Peter61

M1No
ešte je jedna vec, a to : kedy idete.
Teraz je dosť prázdno v lete je to na semafóry.
Treba aj rátaš s tým, že v roklinách nie je signál GSM, takže sa zíde aj papierová mapa. A čelovka, poistenie na zásah HZS

Yetee

Všetky rokliny v Slovenskom raji sú jednosmerky.
Žiaden seriózny mapový portál ťa tým pádom ani nepustí do protismeru. Mapy.cz nie sú výnimkou :) Rozdiel je len vo farbe značiek. Konkrétne v Kláštornej sa ide po zelenej hore a po žltej dole.
Na tomto linku máš pekne popísanú podobnú trasu s peknými fotkami pre predstavu.
hiking.sk/…/letanovce_klastor…
Ak chceš holku ohúriť, choď radšej Suchú Belú. Je to krajšie a hlavne o hodne kratšie. A naspäť na Podlesok sa viete zviesť aj na bicykli.

M1No

A ta moja trasa je naopak ? Uz ste tam boli ?

Adushka

Pozri si trasu v turistickej mape, tu som ti vyklikala ideálny smer mapy.hiking.sk/?hpid=ppfW0 (odporúčam pozrieť v PC, nie na mobile). Sp. Tomášovce - Tomášovský výhľad - zísť dole do prielomu Hornádu - po modrej k ústiu Kláštorskej rokliny (prielom je ľahký, sem tam nejaké istenie alebo stupačka, ale nič strašné), Kláštorskou roklinou hore (sú tam rebríky, ale tiež si ich pamätám ako nenáročné) na Kláštorisko. Návrat odporúčam po modrej cez Čertovu sihoť, je tam pekná vyhliadka. A z Bieleho potoka, ústie naspäť do Tomášoviec. Bude to celodenná túra, hikeplanner udáva 16km, 830m prevýšenia, 5:55h (ale to je čas bez prestávok, takže určite treba prirátať niečo navyše). Užite si výlet.. a aha, šla by som v stabilnom počasí, v daždi rebríky nie sú veľmi príjemné :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum