Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z Kriváňa na Kriváň (z Poľany do Tatier)

Diskusná téma K článku: Z Kriváňa na Kriváň (z Poľany do Tatier)

Poľana, Kráľova hoľa, Kriváň - tri symbolické vrcholy Slovenska. Raz dávnejšie som v televízii sledoval reportáž o prechode týchto troch vrcholov v jednom slede zo severu na juh. Nechal som sa inšpirovať a po niekoľkých rokoch sa mi aj za spoluúčasti dvoch kamarátov podarilo prechod zrealizovať výhradne po značených trasách z mojej domovskej dedinky Kriváň až po majestátny Kriváň vo Vysokých Tatrách cez Poľanu a Nízke Tatry, spolu viac ako 180 km. Všetko sa to udialo v prvej polovici júla v priebehu 8 dní.

Ade.e

Pridavam sa tiez ku chvalicom. Netradicny napad s velmi peknym prostredim, ktore z casti poznam aj osobne.
Napr. Sihlianska planina, az po Vepor, ci od Teplicky na zel. stanicu v Strbe. A samozrejme na Krivan od JAmskeho plesa Keby som to precital, nebol by som prekvapny, pri prechode cez Cierny Vah Pod Solankou do Sunavy, pri tom zborenej lavke Ja som to vyriesil tak, ze som siel kus dalej a tam paradny siroky a plytky brod, tak som sa brodil bosy.
Dobre a rychlo sa to precitalo, takze aj za to chvalim.
Chvalim celkovo aj zaujem o taketo viacdnove prechody.
Btw, okolie tvojej dedinky je paradne a milujem to tam. Ci na jednu stranu ci na druhu alebo aj tretiu. :)

Martin knor

Zaujimavy napad a v uvode aj mimoriadne vydarene obrazky. Tento rok som planoval obehavat Rudohorie, ale po okresnej base sa to nejako zvrtlo a spoznaval som Podunajsku rovinu. Tak snad o rok.

Cyro

Velmi pekny vykon a velmi pekne naplanovana trasa. V poslednych rokoch som nejako ostal pri takych jednodnovkach nalahko, ale taketo clanky ma inspiruju k tomu, aby som ten velky batoh zvesil z klinca a par dni si pod jeho tiazou zameditoval :) dakujem

Miroslav Svitek

Fajné čítanie. Boli časy, keď som si dával takéto zmysluplné túry od nekade niekam a tak som si článok so záujmom prečítal. Držím palce v ďalšom plánovaní a úspešnom realizovaní plánov.

Boro

Paráda. A to si takmer stále bol sám ???

Svatopluk Štěpánek

Skvelý športový výkon.Úseky 1. - 6. dňa poznám, zvyšok je dobrá inšpirácia.
Podľa mňa velmi dobre naplánovaný výlet, na Poľane, v Rudohorí a N. Tatrách netreba vláčiť stan.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma