Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Trigonála 2008

Diskusná téma K článku: Trigonála 2008

Boris Ottmar organizuje už 15 rokov v poslednú januárovú sobotu trošku netradičný diaľkový pochod – Trigonála, pochod cez hranice troch štátov. Jeho zvláštnosti? Ide sa úplnou rovinou, žiadne kontroly na trase od organizátorov, zato vás tam sprevádzajú vojaci so samopalmi. Hliadky rakúskej armády na jednotlivých kontrolných vežiach si vás vysielačkami odovzdávajú a ak je hmla, splašene zbiehajú po schodoch z vyhriatych búdok a neveriaco krútia nad Vami hlavou. Kto chodí na diaľkoplazecké akcie, ten sa nad srdečnou atmosférou medzi skalnými účastníkmi nepozastavuje. No 21. december 2007 zmenil aj tento pochod. Ako prebiehal v nových podmienkach nášho začlenenia do Schengenského priestoru?

MatusM

Ahoj Miro, velmo si ma potesil clankom z oblasti (resp. z Erurogionu:), kam sa casto rad vraciam. No nie napeso, to by som isto nezvladol, no pre bicykel su tieto cesty a cesticky lahoda! Malo ludi, este menej aut, no o to viac srn, bazantov, zajacov, ... na rakuskej strane skvele vedene a vyznacene trasy estetickou krajinou pod svistiacimi veternymi turbinami. Akurat vcera som zahajil cyklosezonu okolo Hundsheimerskych vrskov, bolo nadherne!
K tym trablom s baterkami Ti mozem poradit Sanyo Eneloopy - len minimalny efekt samovybijania a o poznanie lepsie fungovanie pri nizsich teplotach.
Kaplnku v Zeiselhofe poznam, restauratori odkryli fresku pod 8 vrstvami omietky, no ze sa jej hovori Wallfahrtskapelle, to som netusil..
Pekny clanok a aj pekne fotky, dakujem!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum