Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Turisticke pečiatky

Diskusná téma Turisticke pečiatky

Zdravíčko! Chcel by som poprosiť o radu ohľadne turistických pečiatok. Existuje nejaká stránka, alebo iný zdroj, kde je zoznam takýchto pečiatok na Slovensku? Snažil som sa hľadať tu aj na Google, ale nič také som nenašiel.Chceli by sme využiť turistické pečiatky pri našich cyklotúrách ako kontrolné body. Neviem sa však dopracovať k miestam, kde sú takéto pečiatky k dispozícii. Za každú odpoveď vopred ďakujem, Štefan

Rudolf

Po roku od posledného prispevku:Zmenilo sa niečo, nejaký nový prehľad o turistických pečiatkach na Slovensku?

Hontianske múzeum

Dobrý deň prajem, s celkovým zoznamom turistických pečiatok na Slovensku bohužiaľ nevieme pomôcť, ale pre plánovanie trás v budúcnosti odporúčame naše nové pečiatky o šahanskom župnom dome, Hontianskom múzeu, synagóge (Menora Saag Centrum Artis) a Galérii Ľ. Simonyiho. Bližšie informácie získate na sahy.sk$ret alebo priamo v Hontianskom múzeu - kontakty nájdete na už uvedenej mestskej internetovej stránke. V prípade záujmu radi pomôžeme aj ohľadom prírodných a kultúrnych pamiatok, ktoré sa oplatí navštíviť v šahanskom mikroregióne v rámci cyklistickej túry.

Steeven

Ďakujem, áno súhasím, ale veľmi by mi pomohol ich (hoci aj čiastočný) zoznam ak existuje, lebo na základe toho by som potom plánoval trasu. Našiel som len tuto českú stránku, ale nezdá sa to byt kompletne. Je tam len pár Slovenských pečiatok.
turistickarazitka.cz/index.ph…

Samkoh

Majú ich vo väčšine verejných turistických chát, väčšine turisticky významných železničných staníc s fungujúcou osobnou pokladňou a mali by ich mať aj v informačných kanceláriách.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma