Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: České středohoří – okolím Litoměřic

Diskusná téma K článku: České středohoří – okolím Litoměřic

Náš T. O. Bjatek sa v roku 2020 dožíva 20. výročia svojej existencie. Na tento, pre nás tak významný rok, sme si pripravili viacero zájazdov – švajčiarske štvortisícovky, jednodňovky na Madeire, rakúske pohodové dvojtisícovky a České středohoří. Prišla však pandémia a plány nielen na zahraničie, ale aj domáce akcie padali jeden za druhým.

Svatopluk Štěpánek

Dobré pohodové výlety, na takovéto bysom mohol prehovoriť aj manželku - ona žial na Rudohorie a Poľanu akosi neslyší.

Martin knor

Toto je nadherna oblast. Pred casom som ju trochu obehal. Kusok vedla tej znacky, ktorou ste schadzali z Milesovky, som dokonca stanoval. Ale z Oparna som siel na Lovos a stade do Lovosic. Druhy den ste si mohli kusok zajst na Cap. Je to zaujimavy skalny utvar. Celkovo ta trasa je trasou Jary Cimermana. V Zaksine (kusok juznejsie) ma fascinovali naaranzovane koncove kolaje byvalej zeleznice z Drazdan :-). A tie cimermanovske texty k tomu ... Z tretieho dna som bol iba na Strekove, potom som siel hrebenom po cervenej. V Ploskoviciach som bol s detmi, ked sme spoznavali severne Cechy. Cez Terezin som slapal do Roudnice nad Labem ... Proste, nadherna oblast. V tych pieskovcovych skalach sa oplati zist zo znacky a pomotat sa medzi nimi.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov