Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Znaska odpadkov z Kralovej Studne Velka

Diskusná téma Znaska odpadkov z Kralovej Studne Velka

Zdravim.

Hladame niekoho kto ma terenne auto (normalny autom sa hore neda dostat) a prisiel by na pomoct zniest odpadky. Ked mate niekto dzip a chcete pomoct, ozvite sa mi. Vysli by sme hore autom (treba povolenie skrz hotel) nalozili vrecia z odpakami a zniesli ich dole.

Dakujeme.

Peter61

JJano :
keby som zavolal kvôli tomu odpadu ochranárom do PO, možno by starostovi alebo lesákom zavolali oni, lebo nemajú peniaze na PHM. A z PO je do Zlatej Bane cca 20 km, ....

Peter61

JJano:
PChH zrejme nerieši odpad po súkromnej žúrke so svojimi kamarátmi z klubu Chodci, ale niečo pozbierané po pospolitom pracujúcom turistickom ľude. Takže ja by som napísal/zavolal ochranárom. Peňazí síce nemajú dosť vďaka predchádzajúcej /odchádzajúcej garnitúre, ale ...
Na pobavenie : kuknite sa v Reportéri na "tanky" na ktorých za peniaze SOPR jazdí gabčíkovská záchranka , kontrakt za milión rtvs.sk/…/243233#0

archívna ukážka z okolia PR Pusté pole
mapy.hiking.sk/?x=21.44171…

photos.google.com/…/AF1QipNOJ…

Na druhý deň som zavolal starostovi Zl.Bane p. Demčákovi. Jednoducho som považoval takto zabalený odpad za priveľké sústo na Golf Variant. Odpoveď bola : "..nie je to náš pozemok, ale viem , o čo ide. Ďakujem, koľko je toho ? Mám tam poslať nákladiak, alebo stačí vozík za traktorom ?"

Jjano

Ak nenájdeš, spýtaj sa na správe národného parku, či by ti nepomohli. V NAPANTe zvážajú dopadky z Ramže bežne, tak možno aj vo Veľkej Fatre to bude možné.

Possum

Chodec ma pravdu, urcite treba SUV.

Hore sa da dostat autom, ale iba sluzobnym. Ja som tam bol na Golfe, ale spodok dostal zahulit. Menil som potom rozbite plasty na podvozku. To, ze sa tam auto dostane (ako vidime v lete), nezanamena, ze pri tom neutrpi skody.

Novym autom by som tam uz urcite nesiel.

Naozaj treba mat nieco s vyssim podvozkom, uplne v pohode podla mna stacia aj tie malicke SUV-cka, co teraz tak letia. Staci mat podvozok o 2-3cm vyssie, nemusi to byt ziaden pick-up truck.

K tomu autobusu: vsimli ste si, ako vysoko ma podvozok ten autobus? Preto tam moze chodit.

Urcite SUV.

Bikemartin

bol som hore v lete 2x na bajku, aj ten najstrmší úsek hneď za tunelom, kde bývala v šotoline hnusná ´roleta´, je v dobrom stave. Aj vyššie sa zdá, že sa občas o tú cestu gazda stará. Ak plánuješ hore naložiť tonu odpadu, tak asi bude lepšie auto s vyšším podvozkom. Alebo teda služobná Fábia a.k.a. najlepší offroad ;-)

Adelmos

aktuálny stav

bystricoviny.sk/…/kedy-sa-doc…

bol som tam v auguste cesta je rozbitá; pri hoteli nebolo ani jedno osobné auto iba jeden terenak asi hilux alebo navara

bus čo tam chodi je vylágrovana karosa ročník 1997

Anonymized_25093

Nas sofer povedal ze tam svojim autom nevyjde. Preto hladam niekoho z terenym autom aby nebol ziaden problem ist hore a dole.

Lubo

Pavol, ked sa tam dostane autobus, asi sa tam dostane aj normalne auto, nie? Ja si tiez pamatam, ze k hotelu chodia auta jedna basen. (Az je to neprijemne).

Ja?No!

Autobus už nepremáva? Predminulý rok som ho tam stretol.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov